Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lis 2009, 00:10

anusiek - mialas chec na sushi,to stawiam zamiast ciacha
hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzięki :-D ja dziś cały dzień takie obrazki oglądam mniaaaam!!!
100 lat w zdrówku :-) :ico_brawa_01: za 35 tydzień za godzinę Cię dogonię :-D
u nas to samo,2miesiace nic,potem bralam te tabletki dla mam karmiacych,ale zle sie po nich czulam.Teraz nie wiem,co stosowac.Nie chce spirali,a w mlodosci tabletek dobrac nie moglam,a po zastrzyku przytylam w rok 15 kg
szczerze 2 miesiące to trochę długo :ico_wstydzioch: ja też nie chce spiralki i nie wiem co będzie...może tabletki...
no nie mozna,ale Anusiek miala ochote,to niech sobie poje...wirtualnie nie szkodzi
hihi no pewnie, a umówmy się że jemy tylko takie wegetariańskie :ico_oczko: też są dobraśne :-)
jeszcze 4 sprawdziany i tez sobie odpoczne
no to samych piątek :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 lis 2009, 00:13

za 35 tydzień za godzinę Cię dogonię :-D
- :-D :-D :-D
szczerze 2 miesiące to trochę długo
- ale ja byla psychicznie zblokowana,balam sie,ze zaraz cos zaboli,lekarz mnie badal,nic nie widzial,ja czulam,ze cos jest nie tak "tam" i wreszcie moja pani ginekolog powiedziala,ze tam juz wszystko pieknie wyglada,ze to w mojej glowie siedzi ten strach :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lis 2009, 00:17

co do Amoli kurcze większość tych stron mi się nie otwiera...cholercia po co miałaby to robić? z nudów??? nie rozumiem

[ Dodano: 2009-11-23, 23:21 ]
Cytat:
szczerze 2 miesiące to trochę długo
- ale ja byla psychicznie zblokowana,balam sie,ze zaraz cos zaboli,lekarz mnie badal,nic nie widzial,ja czulam,ze cos jest nie tak "tam" i wreszcie moja pani ginekolog powiedziala,ze tam juz wszystko pieknie wyglada,ze to w mojej glowie siedzi ten strach
no ja nie wiem jak to jest po porodzie...
moja koleżanka ma jakąs traumę i mówi że męża niedopuszcza :ico_olaboga:

kurcze ciekawe jak to będzie...szczerze mówiąc pod koniec ciąży też rzadziej myślę o tych sprawach :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 lis 2009, 00:34

.szczerze mówiąc pod koniec ciąży też rzadziej myślę o tych sprawach :-)
- a ja coraz czesciej :ico_wstydzioch:

Aniulek - grunt to sie dobrze nastawic,mi nagadali wlasnie,ze boli,ze po porodzie to drugi pierwszy raz i sie bez sensu zblokowalam,a to guzik prawda.Wszystko sie ladnie tam zrasta,kurczy i wraca do stanu pierwotnego.

A ta amola to jakas psychiczna chyba,no nawet zdjecie "swojego "brzucha dala,a tak naprawde to brzuszek dziewczyny z innego forum,ktora juz urodzila :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

24 lis 2009, 00:38

Wszystko sie ladnie tam zrasta,kurczy i wraca do stanu pierwotnego.
no to dobrze :-) bo bym nie chciała męża na bok odstawić na długo na boczek :ico_oczko:
a ja coraz czesciej
no ja tak miałam do tej pory, myślałam że mąż będzie wprost uciekał przede mną :ico_haha_01: a teraz jakoś przeszło, tzn wróciło do normalnego stanu. Czyli już nie jestem, jak to się mówi nimfomanką :ico_oczko:
A ta amola to jakas psychiczna chyba,no nawet zdjecie "swojego "brzucha dala,a tak naprawde to brzuszek dziewczyny z innego forum,ktora juz urodzila
ja nie wiem po co takie rzeczy robić????

[ Dodano: 2009-11-23, 23:46 ]
jutro zajrzę, spokojnej nocki dziewczyny i maluchy :ico_papa:

lilo

24 lis 2009, 09:39

A ta amola to jakas psychiczna chyba,no nawet zdjecie "swojego "brzucha dala,a tak naprawde to brzuszek dziewczyny z innego forum,ktora juz urodzila
Serio???? Powiem wam, że mi coś nie pasowało - bo na niektórych zdjęciach widać było że ma ślad po kolczyku w pępku na innych nie :ico_noniewiem:
Niestety nie pierwszy raz takie rzeczy się dzieją na forum, niektórzy wpadają tylko ferment nieść więc z tego powodu bywam podejrzliwa. Tym bardziej że wyczytałam jak pisała, że wkleja zdjęcie brzuszka bo na chwilę ją wypuścili ze szpitala do domu :ico_noniewiem: Akurat...

U mnie niestety seks zszedł na dalszy plan, ale staram sie dbać o męża żeby nie czuł się zaniedbany :ico_oczko:

Witam we wtorek :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 10:17

dzień dobry kochane,
Dzisiaj u nas zimno, deszczowo i wietrznie i jest mi nie fajnie :( Spać się chce strasznie. Mam nadzieję że jakoś ten dzień minie.
Kurcze no z tą Amolą to wyszło. Gdybym tak,ą spotkała to chyba bym ją udusiła. Przecież tyle dziewczyn się zwierza i cierpi a ona sobie z nich drwi. Brak słów.

U mnie seks to raczej nie istniej prawie od początku ciąży, bo na początku miałam zakaz bo Maniek się rozwijał niziutko i lekarz zakazał, a potem libido mi strasznie spadło i jak jest raz na miesiąc to już jest dobrze :) Mam nadzieję że jakoś się to poukłada po porodzie. I też już myślę o jakimś anty i nie wiem co wybiorę bo wiem że tabletek raczej nie mogę brać bo nie miałam po nich wogóle chęci. Mam nadzieję że ten mój ginek coś mi wymyśli, coś dobrego.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 11:40

Witam :-D
Przeczytałam co z ta Amolą i jestem w szoku :ico_szoking: Jak tak można?Zakłamane babsko :ico_olaboga:
Helen, ja tez lubie czkawke,mimo,ze czuje,ze mala sie denerwuje,bo zaraz sie wierci nerwowo :ico_wstydzioch:
To ja tylko jakaś dziwna jestem :ico_puknij: bo nie lubię czkawki u mojego malucha,może dlatego że ma ją tak często :ico_noniewiem:
anusiek i Rybcia- gratuluje 35tyg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
iw_rybka napisał/a:
u nas to samo,2miesiace nic,potem bralam te tabletki dla mam karmiacych,ale zle sie po nich czulam.Teraz nie wiem,co stosowac.Nie chce spirali,a w mlodosci tabletek dobrac nie moglam,a po zastrzyku przytylam w rok 15 kg
szczerze 2 miesiące to trochę długo :ico_wstydzioch: ja też nie chce spiralki i nie wiem co będzie...może tabletki...
Ja też myślałam już o antykoncepcji.Nad tabletkami sie zastanawiałam,tyle że mam zabronione przez mojego onkologa,do którego chodzę od 16-tego roku życia.(miałam guzek w piersi)A spirali się boję,bo słyszałam że cuda się przy nich mogą przytrafiać,jak coś źle się ułoży. :ico_olaboga: Pewnie na początku wrócimy z mężem do prezerwatyw,choć mu się ten pomysł nie podoba,ale mnie to akurat średnio interesuje. :ico_zly:
U mnie seks to raczej nie istniej prawie od początku ciąży
U mnie tak samo.Na początku byl krwiak w macicy i zakaz,potem nie miałam ochoty,teraz przygody skurczowo-szyjkowe i kolejny zakaz.Ale teraz to mi jest łatwo,bo ja już nawet o seksie nie myślę.Troszkę szkoda mi męża,ale z drugiej strony skoro tak długo sobie już jakoś radzi to wytrzyma jeszcze troszkę. :ico_oczko:

dziś idę do dentysty,mam nadzieje że już ostatni raz przed porodem :ico_sorki: Niech mi w końcu wyleczy tego zęba i chce miec spokój.

Wczoraj poprosiłam męża żeby mi poprzestawiał mebelki w sypialni.Powystawiałam całą ich zawartość z pokoiku,żeby mężowi było łatwiej nosić.Myślałam że dobrze by było POWOLUTKU zacząć porządki i poustawiać wszystko tak by za jakiś czas łóżeczko się zmieściło.A ten się rozpędził i zaczął po wszystkim łóżeczko składać :ico_olaboga:
Nie wiem po co tak wcześnie,zaczęłam z nim nawet gadać że to kiepski pomyśl,ale z uparciuchem nie wygram.Na razie więc mam łóżeczko i materacyk na nim w foliówce,żeby się nie zakurzył i nie zakudlił od kota.
Potem pomyślałam że nawet dobrze zrobił bo łóżeczko do terminu porodu zgubi zapach drewna i lakieru.(czuć w całej sypialni)No i nauczę kota,że to łóżeczko to nie legowisko dla niego. :ico_nienie:

lilo

24 lis 2009, 11:47

Gdybym tak,ą spotkała to chyba bym ją udusiła.
Najbardziej mi szkoda dziewczyn które jej wierzyły, pocieszały, wspierały, przejmowały się...
bo nie lubię czkawki u mojego malucha,może dlatego że ma ją tak często
Nie przejmuj się - ja też nie lubię, dziwne to jest troszkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2009, 11:59

geheimnis napisał/a:
bo nie lubię czkawki u mojego malucha,może dlatego że ma ją tak często

Nie przejmuj się - ja też nie lubię, dziwne to jest troszkę :ico_oczko:
Ufff,już myślałam że wyrodna,przyszła matka ze mnie.Ale dzidziolka chyba też to wnerwia bo rozpycha sie strasznie,a mnie cały brzuch lata od tych czknięć przez 5-8min :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”