no ja z chusteczkami pampersa miałam niezbyt przyjemną przygodę.. i zmieniłam je właśnie na Cleanic Dzidziuś Kindii. Te kosmetyki tez nie uczulają i przy podejrzeniu AZS u mojego synka sprawdziły się.
niezbyt przyjemną... jak wycierałam małego z czegoś poważniejszego to... palec przebił mi się przez chusteczkę
od tamtej pory używam chusteczek Kindii tych Herbal Care. wydają mi się bardziej delikatne i nie ma szans aby taka historia się powtórzył :D
hahaha
przepraszam, wiem, że to nie było miłe, ale z zewnątrz zawsze się takie rzeczy wydają śmieszne ;)
ja nie miałam takich przygód, na szczęście, dziś mały się bawił chusteczkami i nadziewał je na kredki, też się nie przerywały :D
niezłe ma zabawy :D ekstremalne, ale chyba miał z tym nie lada problem.
Słyszał ktoś o jakimś konkursie z cleanica? widziałam kosmetyki ale moje "spokojne" dziecko nie dało mi przeczytać.
no ma niezłe pomysły, potrafi się sam sobą zająć, ale zazwyczaj właśnie bawi się jakimiś pudełkami, garnkami, łyżkami, zabawki ma chyba tylko po to, aby w pokoju było kolorowo ;)
a konkurs cleanic widziałam na chusteczkach, dokładnie nie wiem o co chodziło, bo nie kupowałam chusteczek, widziałam tylko promocyjne opakowanie
Wiem o co już chodzi. Kupiłam chusteczki nawilżane i jestem mądra. Na stronie Link usunięty przez obsługę forum ze względu na reklamę ruszył konkurs Wymarzony pokój dziecka. Tworzy się swój pokój i zdobywa punkty w różny sposób.
powiem, że sama strona jest naprawdę fajna, sporo ciekawych artykułów i informacji dla mam.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2009, 15:57 przez gofia, łącznie zmieniany 1 raz.