lilo

25 lis 2009, 09:51

zuzab, witamy i jak najbardziej zapraszamy :ico_brawa_01:

Dziewczyny stawiam imieninowe ciacho :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Brać, wybierać, całą noc piekłam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2009, 09:52

Hej, hej
leona śliczny brzusio i wcale nie wielki tylko ładny :)
geheimnis, ja też tak czasem mam z tym bólem na szczęście po chwili przechodzi i nie pojawia si,ę za często. No i :ico_brawa_01:
za zęby. Ja nie wiem czy dałabym radę, ale to raczej wątpliwe :)
Helen, oj współczuję zgagi. Ja takie miałam Krystkiem i tylko się modliłam żeby w końcu przeszła bo nic nie pomagało.

A ja dzisiaj jeszcze bardziej chce mi się spać. Ale jestem po śniadanku i wypitej herbatce więc mam nadzieję że senność mi przejdzie :)

[ Dodano: 2009-11-25, 08:56 ]
lilo, ale nam posłodziłaś. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin, dużo radości i jak najmniej stresów.
zuzab witaj i nie tylko podczytuj, ale też napisz do nas czasem.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2009, 11:09

Witam
Ale ja dziś niewyspana jestem :ico_spanko: Mój mąż wrócił wczoraj z pracy o 21,zjadł kolację (leczo zrobiłam ) poszedl się wykąpać i o 22 był już w łóżku.albo dopada go przeziębienie albo to z przepracowania.Potem tłukł się pól nocy z boku na bok,bo mu za duszno było,a ja przez niego spać nie mogłam
Helen, oj współczuję zgagi.
Też mnie czesto dopada,ale delikatna na szczęście i u mnie mleko pomaga :ico_brawa_01:

zuzabPewnie że wpadaj do nas i pisz jak najczęściej :ico_haha_01:

Lilo,wszystkiego najlepszego z okazji imienin; zdrówka,szczęścia,pomyślności.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2009, 11:53

Dziewczynki a ja mam takie pytanie. Czytałam sobie trochę o tej Amoli i później o lutówkach i przeczytałam że chyba tylko 3 zostały. Tak sobie pomyślałam czy może mogłybyśmy się zjednoczyć w jeden wątek? Jeśli się zgodzicie wszystkie. Ciekawa jestem co o tym myślicie.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lis 2009, 12:48

zuzab - bylas styczniowka i zostaniesz nia,to,ze masz aniolka nie znaczy,zemasz do nasnie zagladac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Trzymam kciuki za staranka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

lilo, no i zas zgaga,ale pysznosci :ico_szoking:

Obrazek

Patrycja.le, ja myslalam o zlaczeniu grudniowo-styczniowym ale mozna tez lutowki dolaczyc :-D

Bo grudniowek tez duzo nie ma :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2009, 12:59

iw_rybka, jak dla mnie może być i grudniowo-styczniowy. Nie wiem co inne na ten temat myślą. Chyba że zostajemy tak jak jesteśmy

lilo

25 lis 2009, 13:05

Patrycja.le, ja myslalam o zlaczeniu grudniowo-styczniowym ale mozna tez lutowki dolaczyc
Jak dla mnie możemy zrobić jakieś "zimowe brzuszki" na przykład :ico_oczko: Wszystkie się łapiemy wtedy :ico_oczko:

Dzięki za życzenia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lis 2009, 13:43

witam się :-)

Rybka ale masz śliczny, pokaźny brzusio :-) potem swój pokażę :-)
leona Twój też nie mały :-) śliczne brzuchole :-)

Z drugim bobasem to racja, że facetom łatwo mówić. A ja bym chciała ciukę odpocząć, wrócić do formy i jak będę gotowa to tak :-) to zależy też od nas :-D

geheimnis ja takich ucisków nie mam tylko raczej ból spinający cały brzuch aż po żebra...albo bóle takie jak przez okresem. W nocy znowu brałam no spę.
ale Ci bardzo współczuję leczenia zębów :ico_olaboga: dla mnie to byłby koszmar, chodziłabym i płakała i marudziła a Ty tak zwyczajnie o tym piszesz...brrr
zuzab pewnie że zapraszamy :ico_brawa_01: zaglądaj do nas jak najczęściej i pisz też a ja swoją drogą będę trzymać kciuki za Ciebie :-)
lilo, wszystkiego najlepszego duuużo zdrówka i spełnienia marzeń :ico_prezent:

co do złączenia się, to dla mnie fajny pomysł. Ja i tak zaglądam do grudniówek bo być może grudniówką zostanę, lutówki też podczytywałam ostatnio a "zimowe brzuszki" też fajny pomysł :-)

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2009, 15:47

dzien dobry :-)
dzisiaj sroda wiec jestem wczesniej w domku :-D

lilo, wszystkiego naj naj naj! :ico_prezent: alez nas rozpuszczasz, tyle pysznosci do wyboru :ico_olaboga: :ico_oczko:

a jesli chodzi o zlaczenie watkow, to trzeba by moze zapytac dziewczyn z grudnia i lutego, co o tym sadza... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lis 2009, 15:49

mój brzuchal:
Obrazek

i z profilu:

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”