Czesc dziewczyny,mam dzis prace domową i mam tez chwile żeby zajrzec do was ,co słychac kochane???jak sie macie???Mam nadzieje że zdrówko dopisuje U mnie wszystko ok,jade rano o 8 a wracam ok 19,potem obiado kolacja,czas dla synka,kąpiel i spanko i tak codzien,ale nie narzekam chociaz czas szybciej biegnie i tak nie myśle,chociaż powiem wam że jak tak wieczoram siąde już na spokojnie przed telewizorem to przychodzi taka chwila nostalgii i wtedy mi smutno,wczoraj sobie nawet popłakałam,trzymam sie jakos i staram sie byc dzielna,ale czasami poprostu nie wychodzi,szczególnie gdy widze dziewczyny z brzuszkami,smutno tak i przykro na sercu ale dobra już nie smęce....... My na szczescie bez kataru i kaszlu,odpukac oczywiscie,w niedziele niepsodziewanie wybraliśmy sie na wycieczke do Wieliczki i Krakowa,i było bardzo fajnie,cały dzien na wyjezdzie,sobota zas wyglądała u mnie tak że nadrabiałam zaległosci w sprzataniu za cały tydzien
I tak jakos leci,powoli powoli,mały dzis jedzie z kolega na hale sportową pokopac w piłke,a ja dzis popracuje troche przy kompie ,obiad zrobie,pranie posprzatam i takie tam......
NICOLA_22, super że małej sie polepszyło,bo te choróbska śa teraz straszne!!!
Martalka, bidulko,dbaj o siebie,bo niedobrze jakby cie bardzie rozłozyło.....
Wszystkie choróbska a kysz!!!!