[ Dodano: 2009-11-25, 15:03 ]
widze, ze wypadaloby postawic ciacho za skonczony 33 tydzien, ale juz tyle slodkosci od Lilo dostalysmy

jaki praktyczny prezentod ekipy w pracy dostałam szlafrok więc zaczynam być coraz bardziej przygotowana do szpitala
Tak ja też mam,ale dodatkowo te kłucia szyjki niestetygeheimnis ja takich ucisków nie mam tylko raczej ból spinający cały brzuch aż po żebra.
Możemy połączyć watki,tyle że nie wiem co będzie z lutówkami bo czytałam że one chcą zamknąć wątek żeby Amola85 ich nie podczytywała.co do złączenia się, to dla mnie fajny pomysł. Ja i tak zaglądam do grudniówek bo być może grudniówką zostanę, lutówki też podczytywałam ostatnio a "zimowe brzuszki" też fajny pomysł
widze, ze wypadaloby postawic ciacho za skonczony 33 tydzien, ale juz tyle slodkosci od Lilo dostalysmy
- mniamkakao do popicia
- hi,hi.Ja tez dizs dostalam szlafrok od siostry,wiec jestem juz praktycznie przygotowanawięc zaczynam być coraz bardziej przygotowana do szpitala
ale fajne zakupyKupie reszte kosmetykow,pieluszek,chusteczek itp dla Zuzki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość