Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2009, 15:58

anusiek, ale idealnie okraglusi brzuszek, cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i kreseczka jaka wyrazna :-D

[ Dodano: 2009-11-25, 15:03 ]
widze, ze wypadaloby postawic ciacho za skonczony 33 tydzien, ale juz tyle slodkosci od Lilo dostalysmy :ico_oczko: wiec ja stawiam kawe/herbatke/kakao do popicia :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :-D

lilo

25 lis 2009, 17:16

anusiek, rewelacyjny brzuszek - idealna piłeczka :ico_oczko: :ico_brawa_01: Jakoś nie widać tych twoich kilogramków :ico_sorki:

Dzięki za życzenia, od ekipy w pracy dostałam szlafrok więc zaczynam być coraz bardziej przygotowana do szpitala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2009, 17:31

od ekipy w pracy dostałam szlafrok więc zaczynam być coraz bardziej przygotowana do szpitala
jaki praktyczny prezent :-D
ja powoli przymierzam sie do zakupu nowej pizamy do szpitala, bo w koszulach nocnych nigdy nie spalam i glupio bym sie czula... dobrze, ze samej mozna sobie wybrac, co sie woli i do niczego nie zmuszaja

lilo

25 lis 2009, 17:43

jaki praktyczny prezent
Ostatnio wspominałam że muszę kupić no i sobie zapamiętali :ico_oczko: No i fajnie, parę złotych w kieszeni, wolę to niż standardowego kwiatka z czekoladkami :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2009, 17:54

fajnie, parę złotych w kieszeni, wolę to niż standardowego kwiatka z czekoladkami
no jasne, fajnie, ze sobie zapamietali i milo Cie zaskoczyli :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2009, 18:21

geheimnis ja takich ucisków nie mam tylko raczej ból spinający cały brzuch aż po żebra.
Tak ja też mam,ale dodatkowo te kłucia szyjki niestety :zly: .
co do złączenia się, to dla mnie fajny pomysł. Ja i tak zaglądam do grudniówek bo być może grudniówką zostanę, lutówki też podczytywałam ostatnio a "zimowe brzuszki" też fajny pomysł :-)
Możemy połączyć watki,tyle że nie wiem co będzie z lutówkami bo czytałam że one chcą zamknąć wątek żeby Amola85 ich nie podczytywała.
Anusiek,śliczny okrąglutki brzuszeczek :ico_brawa_01:
widze, ze wypadaloby postawic ciacho za skonczony 33 tydzien, ale juz tyle slodkosci od Lilo dostalysmy :ico_oczko:
:ico_brawa_01: gratulacje

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lis 2009, 21:49

kakao do popicia
- mniam :-D
więc zaczynam być coraz bardziej przygotowana do szpitala :ico_oczko:
- hi,hi.Ja tez dizs dostalam szlafrok od siostry,wiec jestem juz praktycznie przygotowana :-D

Zapytam na grudniowkach co o tym mysla,jestem u nich na liscie bo termin 30 grudnia :ico_oczko:

Jutro idziemy zaszalec,bo dostalismy bony z pracy.Kupie reszte kosmetykow,pieluszek,chusteczek itp dla Zuzki :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2009, 22:32

Kupie reszte kosmetykow,pieluszek,chusteczek itp dla Zuzki
ale fajne zakupy :ico_brawa_01: ja zastanawiam sie nad pieluchami flanelowymi, np. do podlozenia pod glowke w lozeczku czy wozku (gdyby sie dzidzi ulewalo) i nie moge sie zdecydowac co do ilosci :ico_noniewiem: moze komplet 10 bialych kupie, bo mam juz 9 kolorowych tetrowych...
i moze w przyszlym tygodniu po wizycie u ginki zrobie przedostatnie zakupy, a ostatnie z mezem przed swietami

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lis 2009, 23:49

Helen, 9 juz masz,to ja bym max 3-4 nonono,wiecej naprawde nie trzeba :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2009, 00:02

wiecej naprawde nie trzeba
moze i racja, tetrowe mozna polozyc pod glowke, a flanelowe na przewijak :ico_noniewiem:
koncze robic zadania do szkoly i mam nadzieje, ze niedlugo bede mogla sie polozyc do lozka :ico_sorki:
pa!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”