A spacerek przyjemny napewno,tylko mnie jakos potem zawsze brzusio boli

wejdz na strone www biedronki i mozesz tam wyszukac adresynie wiem jeszcze gdzie tu w Koszalinie jest Biedronka
nie widze przeszkóddziewczyny co myslicie o polaczeniu sie ze styczniowkami na "niemowletach i noworodkach" ?
ja na razie mam 3 paczki ale juz zaplanowalam ze tez kupie te bo podobno dobre a zawsze taniejja bym sie chetnie do Biedronki wybrala,chce kupic te pieluszki Dada co wszyscy tak chwala![]()
poczekaj ze 2 tyg to brzuch ci sie uspokoiA spacerek przyjemny napewno,tylko mnie jakos potem zawsze brzusio boli
ja mam tak samo panikuje jak bolidzis od 5 rano mam skurcze przepowadajace. tak trozke spanikowalam bo przypomnialam sobie ten bolale damy rade
jestem zaco myslicie o polaczeniu sie ze styczniowkami na "niemowletach i noworodkach" ?
to superja juz po wizycie-wszystko w normie
W ogóleAle my twarde babki i się tym nie przejmujemy
ja mam Rybka 20 tygodni macierzyńskiego ale co to jest...anusiek napisał/a:
póki co do czerwca mam płatny macierzyński
- do czerwca?To ile teraz jest macierzynskiego?
dzięki wszystkim za komplementysliczny brzuszek i widze,ze rozstepy cie oszczedzily
no raczejnie widze przeszkód w kupie raźniej
gratuklujęStawiam za skończony 37 tydzień
głowa do góry, też bym chciała przed świętami a z drugiej strony jak już będę karmiąca to mnie ominie bigosik i pierogi świąteczne babci... i gratuluję kolejnego tygodniaSzkoda, bo już jestem zmęczona i po cichu marzyłam o świętach we czwórkę, a tak to będę ociężała i wszystko mnie będzie drażnić
te ż wczoraj tak powiedziałam, a mąż "czego się go boisz przecież on będzie mniejszy od ciebie" hehe no niby tak ale boję się kąpać troszkę i oczyszczać nosek. No to powiedział że sam będzie to robił bo lubiDzidzia tuż tuż... zaczynam się bać
- no to wychodzi jakies 4,5 miesiaca,czyli do kwietnia,czy ja zle liczeja mam Rybka 20 tygodni macierzyńskiego ale co to jest...
- to moga byc przepowiadajace,ale nie koniecznie.Kiedy masz wizyte u doktora?. Ahh czy to normalne że mam kilka razy dziennie bóle jak przed okresem...kilka min i puszczają?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Ivanpymn i 1 gość