Dokładnie - każda z nas może tylko tyle zrobićBiorę witaminki,jem owoce.Piję często herbatkę z cytryną i miodem.Reszta już nie zależy za bardzo ode mnie.Będzie co ma być

Mi się właśnie dzidzia tak kotłowała w brzuchu że aż bolało

Dokładnie - każda z nas może tylko tyle zrobićBiorę witaminki,jem owoce.Piję często herbatkę z cytryną i miodem.Reszta już nie zależy za bardzo ode mnie.Będzie co ma być
Oj tak czasem to mam dość jak się Maniek tak rusza że wszystko mnie w środku boli. Ale zdaję sobie sprawę że już ma bardzo malutko miejsca :)Takie maleństwo a daje czasem tak popalić
Znaczy zaczynasz zwolnienie???? Ja mam wizytę 10. i też już raczej nie wrócę...to ostatni dzień w pracy :)
Witam się piątkowo i to ostatni dzień w pracy :)
ja Cie podziwiam, nawet szybko chodzić nie mogę, mały tak jakoś uciska na dole.mnie lepiej ale już zmęczona jestem chyba po prostu tą gonitwą praca-dom i trzeba będzie trochę zwolnić
Popołudnie minęło mało przyjemnie.Najpierw oddzielny posiłek,ja w kuchni mąż w salonie.Potem ja się przeniosłam do małego sypialni,a mąż cały wieczor spędzil przy komputerze.Przesiedziałam kilka godzin w samotnosci,czytając ksiażkę i rozwiązując krzyżówki.Na 2 godzinki przeniosłam się do salony żeby obejrzeć TV,i oboje z mężem siedzieliśmy w maseczkach.Masakra jakaś.O 21:30 mąż oświadczył że on się kładzie spać i mam się przenieść do sypialni.Przez godzinę leżałam w łóżku jak ta głupia.Nudziło mi sie strasznie,ale musiałam czekać na godzinę brania wieczornej porcji leków no i spac mi sie wcale nie chciało.Zasnęłam dopiero po 23geheimnis mam nadzieję, że jakoś zniosłaś wczorajszy wieczór i że niczego nie złapiesz. Będzie dobrze.
Chętnie bym się przeszła na taki spacerek,ale dzisiaj ledwo co wstałam z łóżka i zaczęło mnie kłuć w dole no i brzuch twardy że hej.Kurde flak.Ciekawe czy to mocno wpływa na moją szyjkę.Mam nadzieję ze się trzyma bidulaPogoda fajna, mógłby taki weekend być to zawsze jakiś spacerek ze starszakiem można by zaliczyć.
No to trafiłaś na bardzo miłego pana.Mnie jeszcze nikt nigdzie nie przepuścił.Raz stałam w kolejce w H&M z biustonoszem w ręku,kolejka była długa bo tylko jedna kasa działała.Nikt na mnie z klientów uwagi nie zwrócił.Dopiero po chwili przyszła młoda dziewczyna do kasy,poprosiła mnie bez kolejki,obsłużyła,wyłączyła kasę i znów gdzieś poszła.Ależ ludzie na mnie patrzyli jak się przepychałam w tłumie żeby dojść do kasy.Dziwni są ci ludzie.Większości nie obchodzi wielki bęcek u kobitki.Byłam z 15 ale jeden z panów spytał czy ktoś miałby coś przeciewko żeby mnie przepuścić bez kolejki no i nikt nie miał więc szybko weszłamdoooobry pan
![]()
no to fakt.Ludzie udaję że nie widzą zazwyczaj
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość