Herbaciana ale czy na pewno? :P a książki? :P a cziki cziki? :)Potulnie przyjmuję OPR za fajkiale to jedyna przyjemność w moim życiu
jak człowiek czegoś nie może to jak na złość ma na to straszną ochotęKarmelka to super, że jest w normie!! a tak się tym martwiłaś! ja mam wizytę we wtorek to się dowiem, a na razie dieta i nic słodkiego... ale wszędzie widzę karpatkę!!!!!!!!! aaaaaaa
no właśnie!!! Zamiast fajek książki i cziki cziki albo karpatka od Novacherbaciana napisał/a:
Potulnie przyjmuję OPR za fajki ale to jedyna przyjemność w moim życiu
Herbaciana ale czy na pewno? :P a książki? :P a cziki cziki? :)
książki to przyjemność dla moich szarych komórek cziki dla mojego punktu G a fajuszki?tyle lat już palę i lubię smak ich w połączeniu ze smakiem kawy z zaparzacza a kawe to ja kocham.miętową i czekoladową mniammmmHerbaciana ale czy na pewno? :P a książki? :P a cziki cziki? :)Potulnie przyjmuję OPR za fajkiale to jedyna przyjemność w moim życiu
Karmelka to super, że jest w normie!! a tak się tym martwiłaś! ja mam wizytę we wtorek to się dowiem, a na razie dieta i nic słodkiego... ale wszędzie widzę karpatkę!!!!!!!!! aaaaaaa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość