Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2009, 18:03

geheimnis, Spelnienia wszystkich marzen!!! :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 lis 2009, 20:28

Helen - nie daj sie chorobie :ico_sorki:

leona - 5 styczen ci sie podoba?Jakas wazna data?

:ico_brawa_01: za 34 tydzien

A brzuszek na tym zdjeciu super,skurczyl sie czy jak????

A te klopoty ze snem,to moga byc od ciazy,ja tez nie moge zasnac ostatnio.Potrafie do 2-3 tv ogladac :ico_wstydzioch:

lilo - o jaki piekny sen mialas,juz druga jestes,na grudniowkach kolezance tez sie snilo,ze urodzilam :ico_oczko:

geheimnis - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spelnienia marzen,szybkiego porodu,grzecznego bobasa i szczesliwego donoszenia dzidziusia do terminu :ico_sorki:

Obrazek

[ Dodano: 2009-11-30, 11:50 ]
ale tu pusto,dziewczyny mialam wczoraj od 19-stej do 1 w nocy skurcze, szok normalnie.Gdyby to byla pierwsza ciaza,to na bank pojechalabym do szpitala :ico_szoking: Skurcze byly nieregularne ale nasilaly sie,doszly bole plecow i te miesiaczkowe.Maz biedny juz dwa razy lapal za telefon i chcial dzwonic po karetke :ico_szoking: ,potem zrobil mi kapiel,po ktorej na chwile wszystko przeszlo,wiec wiedzialam juz,ze to przepowiadajace.Pozniej znowu sie nasilily,wiec juz zwatpilam.Teraz tez mi sie brzusio stawia.

Ale przez ten caly czas wczoraj mala byla bardzo aktywna,czulam jak mi napiera na dol,a podobno jak porod sie zbliza,to dzieci sa spokojne :ico_oczko:

Zaczynam jednak watpic,czy dochodze do stycznia z brzuszkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

30 lis 2009, 12:55

leona, śliczny brzusio - faktycznie jakby mniejszy się wydaje :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Nikt sie z poniedziałku nie zameldował????

Mnie coś kurcze prawie 2 godz. coś brzuszek bolał, na samym dole, takie ból a'la okresowy :ico_noniewiem: Przeszło, mam nadzieję że nie wróci :ico_noniewiem:

Wcinam teraz drugie śniadanko na poprawę nastroju - zapiekanki pyszne kolega przywiózł :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-11-30, 11:57 ]
Ooooo iw_rybka, witaj!!!!!!!! :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2009, 12:58

Witam :-D
geheimnis, Spelnienia wszystkich marzen!!!
geheimnis - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spelnienia marzen,szybkiego porodu,grzecznego bobasa i szczesliwego donoszenia dzidziusia do terminu :ico_sorki:
Dziękuje ślicznie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Wczoraj urodziny się nawet udały....nawet bo kilka razy pokłóciłam się z mamą.Nic jej nie pasowało jak ustawiliśmy w sypialni,a to łóżeczko nie w tym miejscu,a to komoda w złą stronę.Uspokoiła się dopiero,jak mi nieomal gniazdko ze ściany wyrwała przesuwając łóżko.Potem zaczęła przestawiać drobiazgi z szafek w salonie.Potem otwierała okna na oścież,żeby mojego kota na balkon wypuścić,a mój mąż i mój ojciec są przeziębieni.Ale co tam,nic jej to nie obchodziło.Wykończona byłam po całym wieczorze.Kręgosłup to myślalam że mi wysiądzie,no i nawet zakwasy w nogach miałam.Kolano zaczęło mnie boleć (a miałam w nim uraz i zapalenie).
Dziś mój mąż wziął sobie wolne i leży w łóżeczku i sie wygrzewa.
iw_rybka, gratuluje 36tyg.Ciekawe co to za skurcze były,może poród Ci się zbliża dużymi krokami :ico_szoking: Skoro ty już teraz masz takie atrakcje więc pewnie faktycznie do stycznia nie dotrzymasz. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 lis 2009, 12:59

Stawiam dzis za rozpoczecie 37 tygodnia i z okazji imienin mojego Andrzejka

Obrazek

lilo, czesc,widze,ze i u ciebie treningi macicy rozpoczete :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zapiekanki pyszne kolega przywiózł :ico_oczko:
- mniam :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-11-30, 12:01 ]
Nic jej nie pasowało jak ustawiliśmy w sypialn
- ale to wasza sypialnia i wasza dzidzia :ico_nienie:

Jeju,moja mama jak do mnie przyjezdza to sprzata obsesyjnie w kuchni,a to lodowke,a to czajnik ale jak by mi zaczela meble przestawiac,to :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2009, 13:05

Stawiam dzis za rozpoczecie 37 tygodnia i z okazji imienin mojego Andrzejka
:ico_brawa_01: Gratuluję i wszystkie najlepszego dla Andrzejka Obrazek
Jeju,moja mama jak do mnie przyjezdza to sprzata obsesyjnie w kuchni,a to lodowke,a to czajnik ale jak by mi zaczela meble przestawiac,to :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ja się z nią kłóciłam,mój tata też zwracał jej uwagę,nawet mój mąż się kilka razy odezwał a ta nic.Jak grochem o ścianę. :ico_puknij:

lilo

30 lis 2009, 13:14

lilo, czesc,widze,ze i u ciebie treningi macicy rozpoczete
Powiem ci, że akurat ten ciągły ból mnie zaniepokoił bo brzuch mi się nie stawiał, był miękki, tylko ten ból :ico_noniewiem: Bo skurcze to mam też już jakiś czas.

A teraz mi się spać chce strasznie po jedzonku :ico_oczko: Oj, trzeba na zwolnienie uciekać bo i tak pożytku ze mnie coraz mniej :ico_oczko:

geheimnis, hmm specyficzna ta twoja mama :ico_oczko:

I dla Andrzejka - sto lat!!!!!!!!!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 lis 2009, 13:21

dziekuje dziewczyny za zyczenia dla Andrzejka,idziemy teraz do sklepu po prezent :ico_oczko:
.Jak grochem o ścianę. :ico_puknij:
- mam nadzieje,ze z nas takie mamuski nie beda :ico_oczko:
Oj, trzeba na zwolnienie uciekać
- no juz czas najwyzszy odpoczac troszke :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 lis 2009, 13:51

cześć Dziewczynki,

u nas weekend udany, zwłaszcza sobota. Mnóstwo dzieciaczków na tym naszym rodzinnym spotkanku :-) mąż zachwyciła się 4 miesięcznym Maćkiem :-)
Jutro czeka nas badanie serduszka małego, z mężem jedziemy na 14. Śniło mi się to dziś i wczoraj. Jednak podświadomie o tym myślę.
Śnił mi się też mój synek. Malutki, ze śliczną buźką i jak go karmiłam :-)
będzie dobrze z nim na pewno.

Potem jedziemy do braciszka mojego i jego synka Maćka (o którym wyżej) :-) mam od niego wziąć ciuszki dla synka. Pewnie późno się odezwę na forum.
wiem że będziecie trzymać kciuki i dzięki za to. Ja będę się starać bardzo żeby się nie stresować jednak, bo małemu się może udzielić.

Helen, zdrówka Ci życzę i samych 5 :-)
mamy zawiesić dla małego plakaty samochodów w antyramach. Na razie wiszą szkaradne plakaty mojego męża (jakiś motocykl, bakich bokser) wrrr patrzeć na to nie mogę :ico_zly:
leona :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-) fajny brzuszek :ico_brawa_01:
geheimnis samego szczęścia :-)
o jaki piekny sen mialas,juz druga jestes,na grudniowkach kolezance tez sie snilo,ze urodzilam
no przecież to ja miałam taki sen :-)
pod koniec tamtego tygodnia.
geheimnis, mamy juz takie są. Moja się uparła żeby małego nawzwać Bartek - bo Jej się podoba. I na nic gadanie taty że to przecież nasza sprawa.
ahh i to gadanie do mojego męża...no juz niedługo pójdziesz w odstawkę, albo siedź przed tym komputerem dopóki możesz bo niedługo tylko w pieluchach będziesz siedział :ico_zly: ehh i mogę sobie mówić że mnie to wkurza to Ona ale to żarty przecież!
:ico_noniewiem: jakoś mnie nie bawią...ale nie będę się przecież wykłócać, szkoda nerwów.
iw_rybka, jeszcze raz spełnienia Waszych marzeń :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2009, 16:13

witam i ja w poniedzialek :ico_oczko:

wczoraj mialam wieczor rozpakowywania "prezentow" :ico_brawa_01:

zlozylismy wozek, nawet kazde z nas musialo zrobic rundke po mieszkaniu :-D :ico_oczko:
Mnie coś kurcze prawie 2 godz. coś brzuszek bolał, na samym dole, takie ból a'la okresowy Przeszło, mam nadzieję że nie wróci
kurcze co sie dzieje... ja mialam dzisiaj to samo
dosyc dlugo brzuch mnie bolal
a nie byl twardy :ico_noniewiem:

wzielam nospe, troche polezalam i przeszlo
chociaz momentami zaboli :ico_noniewiem:

ale ja moze za duzo na nogach od wczoraj spedzilam
caly wieczor rozpakowywalam paczki
pozniej nieprzespana noc, prawie wogole nie spalam, i nie wiem czy to z wrazenia czy co :ico_puknij:

no a dzisiaj od rana gotuje bigos
i na dodatek na 17ta mam do szkoly i sprawdzian :ico_noniewiem:

iw_rybka, ale pyszny torcik :ico_brawa_01: gratulacje 37tc :ico_brawa_01: i wszystkiego najlepszego dla Andrzejka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anusiek, czekamy na wiesci po wizycie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja jutro mam na 13.30 wizyte u poloznej :ico_oczko:

geheimnis, oj niezla modelka z twojej mamy :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”