mój ma skaze i nic mi nie kazali pic ani jeśc czy bracmikusia a nie dal ci lekarz jakiego preparatu zastępczego zamiast mleka? Czytałam,z ę takie sa i lekarz powinien przepisać. Ja jak z Kubą nie mogłam nabiału to miałam przepisany Bebilon Pepti i musiałam pić raz dziennie. Tyle, ze to jest dla dziecie mleko a podobno jest tez coś dla dorosłych.
nie bo bylam wtedy u innego lekarza bo moj na zwolnieniu i ta lekarka tak podejrzewala ale ja jej za bardzo nielsucham bo ona sama niewiedziala co malej jest od czego ta wysypkamikusia a nie dal ci lekarz jakiego preparatu zastępczego zamiast mleka?
jeszcze tak niedokonca bo podjadam troche sera zoltego bo przeciez niebede jesc suchego chlebaNo wlasnie szkoda ze nabialu nie mozesz jesc,
My mamy szczepienie 15 grudnia (jakoś się to liczy że od pierwszego szczepienia musi 44 dni minąć) jak na razie u nas wszystko OK jednak to nie są kolki tylko MACIUŚ miał zatwardzenia .... teraz kupki są codziennie minimum raz na dzień ... mleczko daję bebilon comfort (z zalecenia lekarza) i smyk potrafił zjeść 130 ml co 2 godziny teraz wytrzymuje 3Szczepienie 16 grudnia i szczepimy tymi alternatywnymi z mniejszą ilością ukłuć. Całkowity koszt tych szczepień to 440 zł. (do 1,5 roku).
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość