Dzień dobry dziewczynki,poraz kolejny proszę o pomoc:):) Która z was zna jakiś dobrze kryjący fluid? Ja używałam zawsze MAYBELLINE SUPERSTAY SILKY i byłam super zadowolona z tego cudu kosmetycznego:) ale stwierdziłam że na krótko dość starcza bo nie używam białej bazy,aby lepiej sie trzymał.I od paru dni szukam jakiegoś drugiego cudu ale jak narazie bez skutku;/
witaj
nie wim w jakim jesteś wieku, ale ja używam z Oriflame z serii Giordani Gold adaptującego, jak dla mnie jest super. jest też ujędrniający z tej serii i przeciwzmarszczkowy.też szukałam i wiele już wypróbowałam ale ten mi najbardziej pasuje.
witaj
ja mogę polecić Ci podkład z Oriflame z serii Oriflame Beauty antystresowy, malowałam nim ostatnio dziewczyny na półmetek i były bardzo zadowolone z podkładu. lub z serii Giordani Gold adaptujący , dostosowuje się do skóry
Kiedyś używałam loreal'a true match i całkiem nieźle krył, nie narzekałam nigdy na niego. Chociaż może wynika to również stąd, że nie potrzebowałam nigdy jakiegos super mocnego krycia. Teraz używam lancome photogenic i jest on rozświetlający i nie jakoś bardzo kryjący ale za to ładnie mi rozświetla twarz :)
A jak chciałam uzyskać efekt lepszego krycia to na podkład po prostu nakładałam puder :)