Herbaciana jejku biedactwo ile ty masz aniołków...
To straszne...
Jak ty sie trzymasz jak sobie radzisz??
jak bys potrzebowala wsparcia to wal smialo
misia81, to zazywaj powoli kwas foliowy bo nigdy niewiadomo kiedy kruszynka sie pojawi ja przy pierwszej ciazy tez sie nastawialam ze min pol roku beda trwaly staranka
Wtedy udalo sie za 2 razem z Aniołkiem za 3 razem a teraz to albo 3 albo 4
Jenny dobrze ze juz doszlas do siebie teraz najmilsza czesc planu"Staranka"
misia81, chyba dzis ma dostac===albo niedostac
daj znac
@ miała być 27 i nie ma tempka mi wzrosła w pochwie do 37,4 dzis miałam o 5 rano i tak sie podwyzsza od ok tygodnia...piersi nie bolą,ale te ciagniecia w brzuszku nadal sa bardzo czesto na wieczór a jak sie połoze to mam dziwne uczucie jakby mi ktos delikatnie uciskal na pęcherz brzuszek? wstaje siusiu ,ale robie dwie kropelki albo nic a dzis np czuje sie swietnie,no i nie wiem juz nic to tyle o mnie a co u was?
Witajcie kochane ja nie mam czasu na zaglądanie bo praca i sporo nauki mam teraz ,no i zobaczymy za 12 dni czy staranka sie udały bardzo bym chciała oby sie udalo
pozdrawiam was kochane
[ Dodano: 2009-11-30, 20:25 ] misia81, trzymam kciuki aby nie przeyszla @
a ja po weselu i chrzcinach na małego się zapatrzyłam:) słodziak jeden.
A mój chory leży w łóżku, mnie ząb zaczął boleć, w pt do dentysty idę, więc jak tak dalej pójdzie nici w tym mc ze staranek.
dziewczyny, wyczytałam ze starałyście sie o odszkodowanie z pzu za pobyt szpitalny. W zwiazku z tym mam pytanie co wpisywałyscie w chorobie? bo w regulaminie jest ze nie obejmuje ubezpieczenie ciązy