to i ja Ci tego zyczeZyczylabym sobie drugie takie dziecko

ja wlaczylam mojemu zaczkanemu malenstwu muzyczke, a sama czytam "Jezyk niemowlat" autorstwa Tracy Hogg, Melinda Blau

zgadzam się ale Twój Rybka też przyjemnyHelen, sliczny avatarek
Też mam tą książkę,ale coś sie zabrać za nią nie mogęja wlaczylam mojemu zaczkanemu malenstwu muzyczke, a sama czytam "Jezyk niemowlat" autorstwa Tracy Hogg, Melinda Blau
No mnie sie również sporo prania nazbierało i tak już od wczoraj.Najpierw pościel i piżamy męża,bo zużył wszystko na pocenie się w łóżku.Dziś kolejne 2 tury.No a na jutro już tylko koszulki i fartuchy męza ze szpitala i będę na bieżąco.Czeka mnie dziś pranie i prasowanie, trochę się tego nazbierało bo w weekend byliśmy poza domem. Dla małego też uprałam nowe rzeczy, które dostaliśmy od mamy![]()
Ło Jezu,współczuję strasznie.Boję się że mnie też to dopadnie po porodzie.Moja mama miała też po pierwszej ciaży i setki razy mi opowiadała jakie to nieprzyjemne i bolące.Mam straszne problemy z hemoroidami... Żadnej nie życzę, mnie to dopadło niestety po porodzie i od czasu do czasu jest gorzej. A ciąża temu sprzyja niestety. A porodu to już sobie nie wyobrażam...
Ja jeszcze nie wiem jak to będzie dalej,a już teraz mogę śmiało napisać ze świadomie na drugie dziecko się nie zdecyduję.Na pewno świadomie nie zdecydowałabym się na trzecie dziecko...
hehe ja chcę mieć conajmniej 2 dzieciaczki, ale odpocząć chcę najpierw. Dojść do siebie, zacząć wyglądać jak człowiek i gdzieś za ok 3 latka zacząć starankaJa jeszcze nie wiem jak to będzie dalej,a już teraz mogę śmiało napisać ze świadomie na drugie dziecko się nie zdecyduję
w ten dlugi weekend postaram sie troche odpoczac, a wolne mam od 18 grudnia.fajnie że z urlopem się wyjaśniłoodpoczywaj skoro masz tyle wolnego
biedaku, wcale Ci sie nie dziwie, jak sie tak wszystkiego nazbiera, to o rezygnacje niedtrudnoMoje samopoczucie bez zmian
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość