Witajcie
jakoes niemoge sie tutaj do was wbic
czytam was codziennie i czekam na dobry moment chyba
unas z piersiami juz troszke lepiej fakt dzis w nocy byl ostatni antybiotyk i juz sie boje troszke zeby to zapalenie nie wrocilo
bo 4 zapalenia nieprzezyje
i mam wizyte w poniedzialek u gina chce go poprosic o tabletki na zasuszenie pokarmu chociaz niechce z nich skorzystac ale lekarz idzie na 2 tyg na urlop a boje sie ze znow to wroci a psychicznie po tamtych zapaleniach jestem wykonczona i niechce sie tulac potem po szpitalach zeby mi z łaska cos wystawili
wiem ze karmienie jest najlepsze ale ja juz niemam sily sie meczyc teraz bralam juz drugi raz antybiotyk i bylo oki ale wcoaz niemoge brac tabletek
takze chcialabym zuzie karmic chociaz do 6 miesiaca ale co ma byc to bedzie
poki co niepoddalam sie ale psychika siada niestety
corketarsza tez wykarmilam na butli i jest zdrowa i nawet ma teraz w wieku 6 lat lekka nadwage
bo ma 120cm wzrostu i 25kg wagi
byla wczoraj unas peilegniarka srodowiskowa zrobila wywiad
zadawala pytania wazne ze mamy jzu z glowy
no i musimy odstawic kosmetyki Nivea bo malutka uczulaja
najpierw miala wysypke podejrzenia o tradzik niemowlecy,potem uczulenie na nabial odstawilam wszystko z jedzienia,wkoncu w niczym malutkiej niekapalam iw szystko jej zeszlo
bylsimy nawet wporadni dermatologicznej i lekarka powiedziala ze dzieci do 2 miesiecy maja prawo miec sucha skore i wysypke ze dopiero po 2 miesiacach zycia skorka dziecka dochodzi do siebie
no i przez ostatnie dwa dni po kapieli wyprubowalam znow ta oliwke i znow ma krostki na glowce i na buzce
takze odstawiamy Nivea nawet ta pielegniarka powiedziala ze Nivea uczulaja bo sa perfumowane choc napisane ze hypoalergiczne
no i chyba kupimy kolekcje Oilatum
edulita, zycze zdrowka dla coreczek oby szybko sie uwas unormowalo i zeby wiecej chorobsk juz nieprzyplatalo sie
Magda33, super ze mleczko Zosi smakuje to najwazniejsze
i afjnie ze macie paczki dla dzieci w pracy
wlasnie mialam pytac od kiedy mozna dziecko wkladac do lezaczka?
bo tu ostatnio byl taki temat a nie bardzo wiem
moja Zuzia tez juz puszcza malutkie usmieszki
Wiki jest przeszczesliwa z siostrzyczki i wszystkim opowiada jaka jest grzeczna Zuzia i ze sie nia opiekuje
bardzo mnie to cieszy
ide zjesc sniadanko