hej ja tego filmu nie oglądałam
dziewczyny co wy jecie bo mi sie już pomysły skończyły śniadanie i kolacja pół biedy ale obiad ile można jeść gotowane mięso na zupy też mi już pomysłów brakuje ja sie męcze a mój Kubuś nie chce ciągnąć cyca bo chyba mu sie niechce albo niewiem do butelki się przyzwyczaił a może jeszcze nie umie bo sie złości i nie potrafi dobrze złapać póki co to trochę go zmuszam a troche mu odciągam.a czy waszym maleństwom też sie ulewa jak się nie odbije po jedzeniu bo mój Kacperek tego nie miał a Kubusiowi jak się nieodbije to potem mu się ulewa i to nawet bardzo boje sie go wtedy zostawiać żeby się nie zadławił wiem już jak to wygląda to biorę go wtedy pionowo dzisiaj chlusło w trakcie kiedy go chciałam podnieść bo już wiedziałam co się święci i całą bużke mu zalało.Męczymy sie też jeszcze z pępuszkiem bo jeszcze nie odpadł łaskawie przyszła pediatra bo położna chora w sumie to moja teściowa ja zmusiła żeby przyszła ciekawa jestem czy jutro się zjawi ta położna bo jak nie to zrobię awanture w tej przychodni bo to śmieszne żeby nikt do dziecka nie przyszedł bo ja to pół biedy ale nie poto o dziecko dbałam całą ciąże żeby teraz ktoś to zaniedbywał.Mój Kacperek powoli przyzwyczaja się do Kubusia w nocy śpi nie przeszkadzają sobie nawzajem tylko troche Kacper płakał jak kąpaliśmy Kubusia bo straszliwie płakał i chyba ten się bał o niego wogóle wieczory są najgorsze zawirowanie
straszne dwa kąpania Kacper sam nie usypia tylko musze być ja a Kubusia trzeba pilnować z tym ulewaniem no ale dajemy rade.Ale sie rozpisałam ale długo nic nie pisałam i niewiem kiedy znowu coś napisze.
siunia, fajne te twoje dzieciaczki
Wogóle wszystkie fajne te dzidziusie !!!