W poniedziałek czyli w 8 dobę po terminie jak dalej nie urodzę to mam się zgłosić do szpitala na oddział.
- aha
patisiaaa, przyjeli mnie w niedziele wieczorem,w poniedzialek zrobili badania, a we wtorek zalozyli mi taki balonik na szyjke macicy i kazali duzo chodzic. O 18-stej mialam dwa centymetry rozwarcia i "urodzilam" ten balonik,wiec wzieli mnie na porodowke.Tam pomeczylam sie do 6 rano i o 7 dali mi oxy, a o 10.45 Andrzejek byl na swiecie
dziś skręcamy łóżeczko. i przyzwyczajamy się do nowej ciasnoty

- ale fajnie,my tez dzis chcielismy ale mycie okien nam sporo czasu zajelo
ciekawe jak tam Shiva
- no dziwnie tu bez niej
Ja sobie kupiłam smoczki aventu
- ja lubie NUKA,dla Andrzejka te kupowalam i dla malej tez.One normalnie maja tez zatyczke,ale to byla wersja limitowana i bez zatyczki
Moj juz nie pamieta smoczka,tzn jak widzial,to mowil,ze to smoczek ale bez emocji
My odstawilismy w zeszlym roku w grudniu,wiec juz jakis czas minal
Właśnie jestże w trakcie intensywnego sprzątania mieszkania

- a u mnie brzuch wysoko,zgaga jak byla,tak jest
mi się brzuch też mocno obniżył
- zazdroszcze
meg- a co dopiero z goleniem nóg:) to jest wyczyn,
- ja sobie radze,ale tylko dlatego,ze mamy wanne
Może coś szybciej pójdzie

- trzymam kciuki
Tylko czy przydadzą mi się na wiosce?

- hi,hi,wariatka

No pewnie,ze sie przydadza
Jestem dziewczyny wykonczona,nocka kiepska,budzilam sie co chwile - zgaga,siusiu i pic

- snilo mi sie,ze wody mi odeszly,mimo,ze nie wiem jakie to uczucie,bo pecherz mi przebili na porodowce.Normalnie szok.Nawet wiem,ktora byla godzina 22.40 i mowilam,do siostry,ze urodze w Mikolajki,a siostra na to,ze lipa,bo mala dostanie jeden prezent na urodziny i mikolaja

I sliczna byla ta moja coreczka

Ja juz chce urodzic
Jestem wypompowana,umylam dzis okna,maz mi pozawieszal fiaranki,zaslonki.Wzielam sie tez gruntownie za lazienke i mam dosc
Wiesci od Shivy
U nas dzis cisza i spokoj
Rano na obchodzie byl bardzo fajny mlody lekarz,wyniki mam dobre,skurczy nadal brak,cukier szaleje raz w gore,raz w dol.Ale mam fajna kolezanke na sali,tez z cukrzyca ( tylko na diecie) i calkiem fajnie nam czas mija.Pobyt w szpitalu ma swoje plusy,bo psychicznie czuje sie lepiej,bezpieczniej.Pozdrow ode mnie grudniowki
[ Dodano: 2009-12-05, 17:40 ]
i naswiezsze
lekarz wlasnie byl i zacheca mnie do porodu
Mam spacerowac,masowac brzuch i piersi (jak nikt nie widzi
) ale sie z niego usmialam - fajny klimat w tym szpitalu