to on raczej nic nieporadi i tym sposobem będe musiała ruszyć zadek
tym to sie pozniej bedziesz martwic a moze cie zaskoczy nigdy nic nie wiadomo masz czas i wykorzystuj dobrze bo potem to juz czasu bedzie coraz mniej
ja jak bylam sama to mialam na wszystko czas a jak juz dzieci sie pojawily to czasu nie ma nawet dla siebie nie mam chociaz nie kiedy to bym chciala dla siebie znalezc czas ale to jak dzieci beda wieksze to wtedy cos wyjdzie
[ Dodano: 2009-12-05, 14:58 ] aniawlkp86, to do pozniej pap
z tym zasięgiem, to potwierdzam.najlepszy zasięg jednak ma Plus.
tak, ja też jestem w orange. obie mamy na abonament, tylko że ona ma za 55zł a ja za 35zł i niestety moja umowa będzie zdatna do przedłużenia dopiero w lipcu. tak mi piszą na stronie ich internetowej.
mama chce samsunga avilę, albo corby. ale to corby to ja bym bardziej chciała niż ona. dla niej ważne, żeby było radio, smsy, duży wyświetlacz i budzik z notatnikiem, bo się upiera, że ma sklerozę
wybaczcie,ze dopiero teraz sie odzywam,ale miałam cały dzień sprzatania bo w tygodniu to mi ciezko z tym idzie a jesli chodzi o tescik to tak jak pisałam i racje miałam niestety jedna krecha a @ nadal nie ma juz sie denerwuje bo chiałabym znowu zaczac staranka a do gina dopiero 17 grudnia pewnie dostane luteine na wywołanie zanim przyjdzie po tym @ to styczeń bedzie
cos czuje,ze mam podwyzszona prolaktyne dlatego takie dziwne rzeczy sie z moim organizmem dzieje,tylko czy gin da mi na to skierowanie to nie wiem.dzis kupiłam sobie CASTGNUS na nieregularne @ i zobaczymy czy pomoze...ale jestem zła
misia81, no to sobie poczekasz... szkoda, ale jak mus to mus. Jeśli to nie ciąża, to luteina napewno pomoże na wywołanie @
Ale wiesz.. test się jeszcze mógł pomylić