margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2009, 11:13

hoł hoł hoł :-D :mikolaj: :mikolaj:
nikogo nie ma :ico_noniewiem:
więc ja tylko zostawię Wam prezenty i znikam
Obrazek

Awatar użytkownika
DUSIA555
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2009, 12:40

HOO HOO HOO :-D

Obrazek

Dużo zdrówka życzę Wam i fasolkom :ico_haha_02: :ico_sorki:

Zagłosujcie proszę link jest w profilu. Z góry dziekuję :ico_haha_02: :ico_sorki:

Miłego dzionka i mnóstwa prezentów :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2009, 21:37

a ile jesteś w cąży, bo suwaczka nie widzę...

myslę, że to bedzie dopero koniec 4 tyg.

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

06 gru 2009, 22:09

witajcie!
nicola dzieki za wpisanie na 1 stronke :)
witam wszystkich :-D
ja czekam na swieta a po swietach juz sobie porobie suwaczki i zdjecia powstawiam...na razie nie amm melodii :)
powiem wam ze czuje sie swietnie zupelnie inaczej niz ostatnio- spac mi sie chce i piersi mnie bola ale nie jestem tak jakos patologicznie zmeczona i mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie ok...no i mam zabojczy apetyt..zupelnie odwrotnie niz wtedy.... :( nie wiem moze poprostu bardzo chce zeby bylo dobrze tym razem...no ale zobaczymy :)
duzo zdrowka i prezentow dla wszystkich :-)

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 00:09

Cześć, witam po powrocie :)

Długo mnie nie było, witam więc nowe mamuśki :ico_brawa_01:

Podróż była długa i męcząca, bo 600km z dzieciarnią to nie lada wyzwanie, ale byli bardzo grzeczni w drodze :) Mam nadzieję, że Kluska też polubi jeżdżenie ;)

julie, pewnie, że bardzo chcesz aby było dobrze!! każda z nas tego chce :D A każda ciąża jest inna i cieszę się, że dobrze się czujesz tym razem!!! :ico_brawa_01:

Julchik, pokaż się w spodniach :D
Ja znalazłam jedne ciążówki, które są na mnie tylko ciut za szerokie w biodrach, ale wyglądają OK, po prostu nie są opięte. Ale z kolei są za długie i muszę skrócić :D

rety, co ja jeszcze chciałam..
Aha, to lekkie upośledzenie myślenia w ciąży to nie mit :ico_haha_01: Ale da się z tym żyć ;) Pracę mgr napisać, obronić w 7miesiącu, a potem na dzień przed porodem oddać do dziekanatu kolejną, tym razem licencjacką, w ostatniej chwili drukowaną i oprawianą :ico_haha_01: Obrona... już z półrocznym Bartkiem czekającym z tatą na korytarzu hehe :ico_oczko:

NICOLA_1985

07 gru 2009, 11:14

hej ostatnio ciezko u mnie z czasem, jezdzimy ogladamy mieszkania, upatrzylam sobie jedno.. super wyremontowane za160 tys (gorna granica ceny jaka chcemy dac maxymalnie za mieszkanie- facet spuscil cene) i jeden minus ale to taki dosc znaczacy.. blok jest 4 pietrowy bez windy a mieszkanie wlasnie na 4 pietrze.... jakos mi sie nie widzi to 4 pietro....
dzisiaj jeszcze idziemy obejzec razem to mieszkanie z moim S bo widzial tylko zdjecia wkleje wam ale niestety nie ma zdjec z kazdego pokoju i łazienke tez malo widac... a jest bardzo ładna a zdjecie tego nie oddaje nawet w 10%.. to trzeba zobaczyc. na zywo

http://www.aspect.info.pl/?strona=pokaz_oferte&id=2061

jesli sie zdecydujemy na to mieszkanie to powklejam wam fotki jak to rzeczywisciewyglada... mieszkanie jest na prawde super

a tak po za tym to u mnie ok czuje sie dobrze i musze podczytac co tam u Was bo ostatnio u mnie z czasem ciezko i nawet jak wchodze na forum na minute to tylko sprawdzam jak duzo mam do nadrobienia i ewentualnie podczytuje ostatnie posty...

w środe ide do ginka.. :-D :ico_brawa_01: jescze tylko 2 dni... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 14:12

Hej Nicola :)
Fajne mieszkanie, choć trochę nie w moim guście ;)
A o co chodzi z tym 4 piętrem? Nie chcecie tak wysoko ze względu na dzieci? Ale wiesz, 2-3 lata i nie będzie to problemem :D Ale w sumie słabo się znam, bo mieszkam na parterze ;)

NICOLA_1985

07 gru 2009, 14:45

Martalka, mieszkanie jest tak wyremontowane ze idzie wejsc i mieszkac od zaraz i nie trzeba nic robic.. a wiesz gust to co innego... ja moze tez wybralabym inne tapety i inne kolory ale ptrzylam głownie na to czy jest porzadnie zrobione a nie na odwal sie.. zeby pomieszkac chociaz pare lat bez remontow i poprawek, a kolory czy inne szczegoly na dzien dzisiejszy nie sa najwazniejsze, mieszkanie naprawde na zywo wyglada bardzo dobrze i nie jest pod zadnym wzgledem obciachowe, remontowało je małzenstwo w wieku moich tesciow fakt faktem.. czyli ocs koło 50 lat.. i wiadomo ze maja inne spojzenie na to wszystko .. mlode malzenstwo byc moze zrobiloby to mieszkanie jako bardzo nowoczesne... niestey nie ma takich ofert sa albo czesciowo do remontu albo wyremontowane ale nie zawsze trafiaja w gust i z tym trzeba sie liczyc. a te 4 pietro to chodzi przedewszystkim o to ze nie razzostane sama z 2 dzieci a tu trzeba karolinie pomaagac schodzic po schodach i wchodzic nie wiadomo jak jeszcze dlugo... tu rehabilitacje.. a jak sie wybiore z dwujka maluchow z 4 pietra.. bedzie ciezko.. wiec jeszcze zobacze jak zareaguje na mieszkanie moj S i obejzymy to na parterze i wtedy bedziemy sie zastanawiac ktore wybrac.. tylko ze jest problem taki ze my jutro ogladamy to mieszkanie na parterze i jutro przychodzi ktos inny ogladac to mieszkanie co pokazalam zdjecia.. jesli sie zdecyduje to nonono zbita i to mieszkanie nam przepadnie... no ale trzeba bedzie zaryzykowac... mam nadzieje ze to na parterze tez jest wyremontowane tak dobrze jak to co pokazalam fotki

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 14:52

nie jest obciachowe :D no coś ty. Widać w nim włożone pieniądze w remont, to fakt.
Jak się zdecydujecie, pokaż nam zdjęcia zrobione twoją ręką :) Trzymam kciuki za dobre wybory :D

A wózek jest tam gdzie zostawić na dole? Jakaś wózkownia czy coś?
Moja koleżanka mieszka na 3 p. i zostawia wózek przy drzwiach na klatce... co prawda jest domofon, ale ja bym się bała.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 14:57

Ja mieszkam na II pietrze i nie jest tak źle. Latem wózek zapinam do ławki ale na noc jest wnoszony do mieszkania albo chowany do auta ( żeby nie dźwigać ). Wolałabym parter albo I piętro no ale cóż... jak sie nie ma co sie lubi to lubi co sie ma :ico_oczko:
W zimie wiadomo wózek wnosze do mieszkania i znoszę bo boje sie zeby mi ktos np nie nasikał ze złości albo ukradl Kolezance ukradli choc miala przypiety.!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”