Cześć Dziewczyny
Ciężka noc dziś za mną, coś spać nie mogłam... W dodatku mama dziś do mnie dzwoniła, że tacie przerwali chemię, bo nie widzą już sensu jej kontynuowania...

Mama mi mówiła, że wczoraj tata się jej pytał, czy przyjedziemy na święta już z Malutką

Ryczeć mi się chce strasznie. Zapomniałam Wam napisać, że w pracy męża dziś się dopiero tak do końca wyjaśni, bo prezes w piątek nie przyjechał, tylko dzwonił. Już wie, że nie przyjmą aneksów i chce ponoć zostawić 3 na starych warunkach, a 2 zwolnić

A ja wiem, że mój mąż pójdzie na odstrzał, bo nigdy d... nie lizał jemu, tak jak reszta miała to w zwyczaju
meg, fajnie, że wczorajszy obiadek taki udany

A co do łamliwości paznokci, to ja myślałam, że to dopiero podczas karmienia takie efekty się pojawiają, a tu proszę... Spróbuj pomoczyć dłonie w letnim wywarze ze skrzypu.
patisiaaa, no mąż miał super mikołajki

Ja już mojemu zapowiedziałam, że jak do soboty nie urodzę, to działamy ostro ;-P
anusiek, Mąż nieładnie się zachował

, ale najważniejsze, że potrafiłaś mimo tego pozostać spokojna

Respekt
Monika 25, powodzenia z autem i precz infekcjo!!! Ja też mam wrażenie, że wcześniej urodzę, ale jakoś z dnia na dzień mniejsze...
Pruedence, na razie postaraj się nie zadręczać wizją przenoszenia. Chyba każda z nas się tego boi, ale zdecydowanie lepiej spokojnie do tego podejść. Co ma być to będzie, a będzie na pewno dobrze
dorotaczekolada, kurcze, to widzę, że teściówka ro ciężka kobieta

musi Wam się ułożyć szybko, żebyście mogli sami zamieszkać! Wszystkie trzymamy za to mocno kciuki. Brawa dla Ciebie i Lenki za skończony 38 tydzień
anetka607,

może dzisiaj urodzisz

Zazdroszczę i trzymam kciuki
Z tego co
Shiva pisze, to może i ona dzisiaj już będzie z Justynką
[ Dodano: 2009-12-07, 12:18 ]
patisiaaa, powodzenia