Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2009, 17:19

na początku b ędzie u nas w sypialni
nasza dzidzia tez bedzie na poczatku spala u nas i wlasnie w sypialni taki kacik urzadzimy, bo zeby dostala wlasny pokoj, to moj maz musialby zrezygnowac ze swojego, a to pozegnanie chyba troche dluzej potrwa :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-12-09, 16:24 ]
znalazlam tekst zaczynajacy sie slowami: "Twoje dziecko w pierwszym momencie, jak go zobaczysz, może Cię nieco rozczarować..." a konczycy: " Pamiętaj jednak, że w ciągu najbliższych godzin, a na pewno w ciągu najbliższych dni Jego wygląd znacznie się poprawi i będzie dla Ciebie najpiękniejszym dzieckiem na świecie." :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 gru 2009, 17:45

Helen, moj byl sliczny od pierwszego wrazenia ale nawet polozna mowila,ze ladny chlopczyk,ale tylko dlatego,ze on wygladal jak bobas a nie noworodek,bo byl duzy i pulchny.Moja mam mowi,ze jak mnie zobaczyla to wlasnie byla w szoku :ico_oczko: Mala,chuda,nos zadarty i usta wykrzywione - gorna warga w jedna strone,dolna w druga ale na drugi dzien rano,juz bylam "normalna"

A z drugiej strony,to swiadomosc,ze to moje dziecko czynila z niego najsliczniejszego chlopca na swiecie :-D

Patrycja - moj tez zaraz placze i do tego sie dusi,masakra,Cale szczescie poki co raz mial rotawirusa i jeden dzien wymiotowal,i jakis czas temu zwymiotowal 2 razy wieczorem,a rano jak mlody Bog wstal :-D

Helen - fajnie,ze mezus chce cos namalowac dzidzi,my tez mamy dzidzie tu gdzie spimy,wiec dekorowanie odpada :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-09, 16:46 ]
a wogole to bylam u fryzjera,jeszcze tylko dokupie farbe i przed swietami sobie zrobie kolorek :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2009, 18:11

my tez mamy dzidzie tu gdzie spimy,wiec dekorowanie odpada
a my mimo wszystko chcemy udekorowac jakos wyjatkowo kacik maluszka, tym bardziej, ze to rzeczywiscie bedzie w kacie pokoju, dzidzia bedzie miala swoj rewir w sypialni rodzicow :ico_oczko: Z tym, ze u nas to pierwsze dziecko, to moze dlatego mamy takie pomysly :ico_noniewiem: Wy moglyscie sie juz troche wyzyc urzadzajac pokoiki synkom :-)

[ Dodano: 2009-12-09, 17:13 ]
a wogole to bylam u fryzjera
tez myslalam o nowej fryzurce przed swietami, ale maz namawia do zapuszczania wlosow :ico_noniewiem: musze sie porzadnie zastanowic...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 gru 2009, 19:47

Helen, nie,nie - my poprostu mimo,ze mamy 4 pokoje,nie mamy osobno sypialni.Spimy w najwiekszyk pokoju,w ktorym jest tv,tutaj tez jest blisko pokoj malego,wiec wygodnie tutaj nam spac ,pozniej mala przeniesie sie do pokoju Andrzejka,ktory jest swiezo po remoncie,wlasnie takim na styl dzieciecy.Jak urodzilam Andrzejka to tez nie bylo jak zrobic kacik,bo mielismy tylko jeden pokoj - za to w Koszalinie poszalelismy :-D wlasnie urzadzajac mu pokoj :-D

Zostaw dlugie wlosy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2009, 20:42

Zostaw dlugie wlosy
ostatnio obcinalam we wrzesniu, jak wybieralismy sie na slub szwagra, ale juz troche odrosly i znow caly czas nosze zwiazane w kitke, troche to nudne, ale moze pozwole im jeszcze podrosnac :ico_noniewiem:
nie mamy osobno sypialni.Spimy w najwiekszyk pokoju,
teraz zrozumialam :-D

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

09 gru 2009, 22:11

Witam,

serdecznie prosimy o glosy :ico_sorki: http://happy-pieluszki.interia.pl/konku ... cie,459000

z gory dziekuje :ico_sorki: pozdrawiam :-)

p.s mozna codziennie oddac glos :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 00:12

ale moze pozwole im jeszcze podrosnac :ico_noniewiem:
- albo pocieniuj ale szkoda obcinac :ico_olaboga:

anusiek jest na patologii ciazy w szpitalu,alenie wiem jeszcze co sie stalo :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-12-09, 23:29 ]
Gusia90, juz :ico_oczko:

lilo

10 gru 2009, 09:15

anusiek jest na patologii ciazy w szpitalu,alenie wiem jeszcze co sie stalo
O kurcze - wiesz już coś iw_rybka?????? :ico_sorki: Trzymamy kciuki!!!! :ico_sorki:
jakos tak zaczelam sie nastawiac na porod w styczniu,nawet sobie mowilam,ze to lepiej i uwierzylam sobie
Ja myślę że lepiej z nowym rokiem :ico_oczko: No ale u mnie raczej innej opcji nie ma :ico_oczko:
"Twoje dziecko w pierwszym momencie, jak go zobaczysz, może Cię nieco rozczarować..."
Piotruś mnie nie rozczarował, od razu uznałam, że jest najpiękniejszy :ico_oczko: Choć był fioletowy i miał śmiesznie pozwijane uszka :ico_oczko:
moj maz postanowil samemu cos namalowac dla swojego dzieciatka
Super :ico_brawa_01: Czekamy na efekty!!! :ico_sorki:

Patrycja.le, zdrówka dla synka!!!!!

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 12:12

dzien dobry :-) wstalam dzisiaj rano zupelnie niewyspana i nie w sosie, dlatego postanowilam zrobic sobie dzien wolny, konferencja juz sie odbyla, oceny semestralne wystawione, wiec i tak nic nie strace.
anusiek jest na patologii ciazy
ojej, mam nadzieje, ze nic bardzo powaznego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: czekamy na wiesci :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-12-10, 11:13 ]
lilo, a czy Ty sie dzisiaj nie wybierasz do lekarza i na zwolnienie?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 12:48

hejka

my z mezem mielismy przerwe w spaniu od 5tej do 6tej :ico_puknij:
siedzielismy i ogladalismy tv a pozniej pospalismy do 10tej :ico_oczko:

kurcze ciekawe co sie stalo u anusiek :ico_olaboga:

ja dzisiaj stawiam za rozpoczety 9ty miesiac :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_tort:

iw_rybka, podoba mi sie teraz twoje podejscie co do porodu w styczniu, po co sie nastawiac ze urodzisz niedlugo i tylko sie tym stresowac :ico_oczko:
na kazda z as przyjdzie pora :ico_oczko:

lilo, czekamy na wiesci po wizycie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

milego dnia :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”