Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 12:55

lilo, tak,juz wiem.Anusiek byla na KTG i tetno maluszka skakalo bardzo raz w gore,a za chwile bardzo w dol.Miala robione wczoraj to KTG 4 razy,dzis bedzie decyzja co robic dalej.Zrobia USG i zadecyduja.
Anusiek ogolnie czuje sie dobrze,ma 5 kolezanek na sali i mowi,ze wzajemnie sie wspieraja :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja tak sobie mysle,ze pewnie zrobia jej niedlugo cesarke - bo skoro maly ma takie skoki,to nie beda ryzykowac,porod to jednak duza trauma dla dziecka :ico_olaboga:
wstalam dzisiaj rano zupelnie niewyspana i nie w sosie
- to tak jak ja,aspalismy dzis wszyscy do 10.30 :ico_szoking:
ja dzisiaj stawiam za rozpoczety 9ty miesiac :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_tort:
- gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
na kazda z as przyjdzie pora :ico_oczko:
- masz racje,ale ja glupia znowu dalam sie nakrecic lekarzowi :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 12:56

leona, a Twoj maz ma urlop?
stawiam za rozpoczety 9ty miesiac
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czyli ja za 3 dni :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-10, 11:58 ]
Ja tak sobie mysle,ze pewnie zrobia jej niedlugo cesarke
ciekawe, co rozstrzygna... pozostaje trzymac mocno kciuki za zdrowie maluszka i silne nerwy dla mamy :ico_sorki:
Ostatnio zmieniony 10 gru 2009, 12:59 przez Helen, łącznie zmieniany 1 raz.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 12:59

kurcze mam nadzieje ze wszystko bedzie ok u anusiek i jej synka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a Twoj maz ma urlop?
raczej czasowy brak pracy :ico_noniewiem:

lilo

10 gru 2009, 13:02

Zrobia USG i zadecyduja.
No to czekamy na kolejne wieści :ico_sorki: Oj ten maluszek znowu wystraszył mamusię :ico_sorki: Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_sorki:
lilo, a czy Ty sie dzisiaj nie wybierasz do lekarza i na zwolnienie?
Na zwolnienie od poniedziałku, a na wizytę na 18,00 :ico_sorki:
ja dzisiaj stawiam za rozpoczety 9ty miesiac
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
masz racje,ale ja glupia znowu dalam sie nakrecic lekarzowi
Mi w pierwszej ciąży mówił lekarz że nie doczekam terminu a przenosiłam tydzień, teraz mi mówi że na pewno doczekam, - ciekawe jak będzie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-10, 12:03 ]
iw_rybka, no i koniecznie pozdrów Anię od nas!!!!!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 14:27

Mi w pierwszej ciąży mówił lekarz że nie doczekam terminu a przenosiłam tydzień, teraz mi mówi że na pewno doczekam, - ciekawe jak będzie :ico_oczko:
- no mi tez mowili z Andrzejkiem,ze beda robic cesarke juz w marcu,bo konflikt serologiczny,przeciwciala rosly a ostatecznie wywolywali w 42 tygodniu :ico_zly:

Teraz od poczatku mowilam,ze przenosze i urodze 5 stycznia,ale dalam sie wkrecic - najpierw w 8 tygodniu ciaza zagrozona,potem ta szyjka skrocona,potem rozwarcie,leki,lezenie i doopa,nic sie nie dzieje,wiec sie teraz "wykrecila" i nastawilam na 5 stycznia :-D

lilo

10 gru 2009, 15:15

wiec sie teraz "wykrecila" i nastawilam na 5 stycznia
No i zawsze lepiej być mile zaskoczonym niż rozczarowanym :ico_oczko:

Ja się zaczynam chyba "rozchodzić" bo mnie od paru dni boli spojenie łonowe i pachwiny.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2009, 15:59

Witam
Ale się u nas porobiło :ico_olaboga: Trzymam kciuki za Anusiek i jej syneczka :ico_sorki: Oby było wszystko dobrze.
Teraz od poczatku mowilam,ze przenosze i urodze 5 stycznia,ale dalam sie wkrecic - najpierw w 8 tygodniu ciaza zagrozona,potem ta szyjka skrocona,potem rozwarcie,leki,lezenie i doopa,nic sie nie dzieje,wiec sie teraz "wykrecila" i nastawilam na 5 stycznia :-D
Hehe,ja to myślę że jak u mnie nic się takiego nie dzieje z tą szyjką i wytrzymam przynajmniej najbliższe 3 tyg,to zacznę się nastawiać na przenoszenie ciąży.
Co prawda skurcze łapią mnie coraz częściej i mocniej,mimo że ciągle leżę,ale póki biorę leki to jestem spokojna.Ja się nastawiam na styczeń i innej opcji nie ma.nie chce rodzić w grudniu :ico_nienie:
Ja się zaczynam chyba "rozchodzić" bo mnie od paru dni boli spojenie łonowe i pachwiny.
To tak jak u mnie przez kilka ostatnich dni,teraz troszkę się uspokoiło .Ale ja mam wielką nadzieję że się nie "rozejdę" za szybko :ico_sorki:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 16:42

Bardzo prosimy Wszystkie Mamy o głosiki :)
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-ma ... a,256.html
Będziemy Bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy i z góry Dziękujemy :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2009, 18:11

bo mnie od paru dni boli spojenie łonowe i pachwiny.
- znam ten bol :ico_olaboga:
,to zacznę się nastawiać na przenoszenie ciąży.
- moze lepiej juz sie przestaw,nie bedziesz taka nakrecona jak ja :ico_wstydzioch:
- wow :ico_szoking:

Najdziwniejsze dla mnie sa surogatki :ico_puknij:

A teraz wiesci od Anusiek U nas w miare.Nikt w pokoju nie mogl spac,wiec o 24 zrobilysmy sobie wypad na goraca czekolade :-D maly po tej czekoladzie nie spal cala noc,tlko sie rozbijal w brzuchu.Ogolnie KTG lepsze ale zostaje na obserwacji.Jak dlugo nie wiadomo,to zalezy od kolejnych zapisow KTG.Dobra mam tu opieke,usciskaj ode mnie dziewczyny

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”