Nawet jeśli to na pewno zostanie ta skóra-fałda albo skóra pomarszczona.
Nigdy nie miałam siły na tyle bu robić brzuszki. Od wiosny idziemy wszyscy na basen może to coś pomoże.
ja na skórę brzucha to stosuję serum Eveline. kilkanaście zł kosztuje a bardzo ładnie ujędrnia, nie ma już pomarszczonej skóry, taka jest zupełnie normalna (poza rozstępami
) tylko z tym co pod skórą gorzej
[ Dodano: 2009-12-10, 15:17 ]
matikasia pytałaś o tort z kremem a ja jeszcze z kremem nie piekłam, bo Kuba z tym mlekiem nie bardzo jeszcze. A w dodatku ja taka dośc lewa w pieczeniu jestem i biszkopt kupiłam
Tu jest wątek o tortach
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=1996 mój przepis jest na końcu ale jest bez biszkoptu bo kupny i bez kremu
mikusia faktycznie włoski wyadają sie ruda ale moze sie zmienić. Choć fajnie byłoby zeby sie nie zmieniło
Mój Kuba urodził się z dlugimi czarnymi włosami, a po 3 miesiącach miał już jaśniusieńkie loki
teraz jak ma dłuższe to tez mu się kręcą
A co do obrączki to ja jeszcze nei zmieściłam od 2 lat
jak w ciąży z Kubą zdjęłam, tak do dziś nie wchodzi
Ewka ja tak Kube karmiłam. Po nowym roku się poprawiło i przez kilka miesięcy mogłm karmić bez dokarmiania.
A teraz stawiam
bo uwaga... kupilam sobie tunike i spódnicę!! Na bazarku. Bardzo zadowolona jestem. Jak na mnie to uważam że wyglądam bardzo dobrze, w każdym razie dużo lepiej niż na co dzień. I za całośc zapłaciłam 110zł
Ale żeby nei bylo zbyt różowo to w miedzyczasie jak byłam na zakupach to mi ulicę "wyrównali" tzn przejechał spychacz, a ziemia była podmokła. Ja wracam a tu jendo wielkie bajoro
Ugrzęzłam w połowie i za nic nei mogłam ruszyć ani w jedną ani w drugą stronę. Zawołałam sąsiadkę i razem jakoś wyciągnęłayśmy ten wózek ale już myślałam,z ę będę po męża do pracy dzwonić albo dzieciaki na ręce brać, a wózek zostawić na środku ulicy ale Kuba 15 kg wazy
Ubabrałyśmy się z sąsiadka po kolana w tym błocie zęby wyciągnąć ten wózek, bo to razem z chłopakami ponad 30kg.
No mówię Wam jakbym spotkała tego co to wyrównywanie wymyślił to bym tak skleła ze by sie nie pozbierał
[ Dodano: 2009-12-10, 15:46 ]
a oto ekstremalna fotka moich nowych ciuszków