Zirca jak zycie w Polsce? Napisz co u Ciebie i u Ala! I jak tam Pio, okazuje skruche? Doszlo do niego i zaluje??
Kurde my jutro mialysmy miec Mikolaja z kolezankami i z dziecmi - kazda kupuje prezenty dla innych dzieci, no i jedna z kolezanek mowi ze jej syn jest chory od kilku dni ze chyba mu idzie na oskrzela

A poza tym u nas dzis spokojniej ;) musialam wstac na 7 na zajecia, ale odespalam z Nina pozniej 2h :)
Moja mala w ogole dzis silowala sie ze swoim samochodzikiem, probowala go wsadzic na lozko, a jest dwa razy wiekszy od niej, wiec w koncu jej pomoglam, ale jak byl na lozku to probowala go wyciagnac wyzej :O i w koncu musialam wyniesc do innego pokoju bo jeczala i marudzila przy tym okropnie nie dajac sobie z nim rady :)
Wciaz nie mam czasu zeby zamiescic zdjecia, a poza tym nie mam jeszcze swojego komputera, a ja tam mam programy do obrabiania zdjec :)
Odzywajcie sie czasem dziewczyny :) wiem ze goraczka przedswiateczna zabiera wszystkim mnostwo czasu ;) ale czasem skrobnijcie co u Waszych maluchow slychac :)
Wiola! A Ty odkad zaczelas pracowac to juz w ogole zupelnie rzadko do nas zagladasz!