Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

11 gru 2009, 22:07

ja nie mowie ze sie nie przyda

tylko bedzie srednio zainteresowana

nie mowie tego tak bo tak
tylko naprawde wszystkie sie nacielysmy we wczesniejszych miesiachach...ale jeszcze spokojnie zobaczysz
no chyba ze fakt moze akurat spasowac
dlaczego nie prawda....zycze Ci tego byś nie musiala sprzedawac jak ja :)

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 gru 2009, 22:44

Sabcia moja niunia jeszcze nie siada, ale glowke podnosi. Głowke podnosiła jak miała 3 tygodnie. Smieje sie bardzo duzo :ico_haha_02: Jak tam twoje maleństwo?

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2009, 23:12

A moj maly caly dzionek taki niespokojny, podplakuje, malo spi. Nie wiem moze tez ta pogoda na niego tak dziala albo ma gorszy dzien. Teraz jeszcze mi nie spi, wiec dalam go do lezaczka.
A my dzis pierwsza noc sami bo mezus na nocke poszedl :-)

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

11 gru 2009, 23:40

Ewka_82, ma zdrowie jeszcze nie spi :)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2009, 23:54

Ewka_82, moja to rozne chodzi spac, raz o 20 a raz o 24 , przeciez na sile nie bede usypiala jak budzi sie kupe zrobic czy co, potem wszystko sie ureguluje jak beda nasze dzieci wieksze , a puki co to tzreba zabawiac :-) ,

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2009, 00:06

siunia, no i tak robie, ale nie spi od 19 wiec najwyzsza pora. ale chyba teraz zasnal, mam tylko nadzieje ze nie na 20 minut :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2009, 01:47

witam

jestem bardzo zadko , ale naprawde nie mam czasu na neta
maly niby spokojny , ale zaczełam robić porządki przedswiateczne i w karzdej wolnej chwili coś podłubię i może do świat się wyrobie :ico_oczko:

na dodatek Ala jest chora, zresztą jak co roku o tej porze zapalenie oskrzeli ją dopada , rok temu wylądowała w szpitalu i teraz chucham i dmucham na nia
jest uczulona na roztocza i własnie w grudniu jest takie przesilenie ,że mimo lekarst musi swoje odchorować :ico_noniewiem:

dobra uciekam , bo juz póżno , porobiłam przelewy i idę do łózka , bo pewnie niedługo cycuś się obudzi , może jutro uda mi się wpasć o ludzkiej porze :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 gru 2009, 10:16

Czesc babeczki :-D
Narobiłam sobie zaległości na moich studiach i jak otworzyłam swoje konto to się okazało że mam zaległości aż z padziernika :ico_sorki: do 15 grudnia musze wszytsko pozaliczać więc siedze i jak tylko moge to się ucze!!
Chłopaki są ostatnio bardzo marudne wiem że skończył się czas że tylko jedzą i spią ale czasem płaczą bez powodu!!! Musze siedzieć i gadać albo tańczymy i wtedy jest spokój :ico_brawa_01: ale tak ogólnie to jest jak zawsze super!!!

Doczytam co się działo :-D

[ Dodano: 2009-12-12, 09:28 ]
Co doczytałam :-D
Bigottka co do karuzelki to moja bratowa miała dla swojej małej taką i małej się podobało, co prawda światełka nie są za ciekawe ale źle nie było więc może twojej malutkiej też się spodoba.
Ja nie kupiłam takiej karuzelki bo moje chłopaki w dzień są albo w leżaczkach albo coś robimy. Do łóżeczka po kąpieli i wtedy zasypiają śllicznie więc karuzelka nie potrzebna!!

Edulitka dobrze że już po wszystkim!!! TEraz żeby Idunia szybko doszła do siebie!!! Buziaczki dla maleńkiej!!!

A powiedzcie gdzie i kiedy robie chrzest (dom, restauracja), ile osób?? i ile kosztuje to wszytsko i dlaczego tak dużo :-D
Bigottka widze że ty kochana już jutro!! Daj znać jak poszło!!!
Ewka_82, a ty kiedy bo nie mogłąm znaleźć!!!

Awatar użytkownika
bigottka

12 gru 2009, 10:59

magduś81, ja chrzest robię w domu bo to takie tylko dla rodziny najbliższej więc nie będę wydawać niepotrzebnie pieniędzy na restauracje a kasa się przyda na później bo moja to już pomału zaczyna wyrastać mi z ciuszków i muszę zaopatrzyć się w coś nowego ;-)
wiolaw, to nie dobrze że Ala choruje buziaczki dla niej.

Awatar użytkownika
Sabcia

12 gru 2009, 14:24

Witam!!! a u mnie posprzatane i choinka juz stoi heheheh

ale co najgorsze dostalam @ chyba dlatego ze z moim pokarmem po tych antybiotykach nie ciekawie i powiem wam ze masakra leci ze mnie jak z kranu i boli brzusio bardzo - to chyba moja pierwsza taka bolesna - ide sie polozyc do uslyszonka

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”