Te butelki są też na allegro od 25 do 30 zł.
Siunia a ten smoczek na pewno ma kształt piersi?
Ja już nie wiem na jaką butlę lub smoczek mam się zdecydować. Mam dwie canpol babies, ale te smoczki są za szybkie. Mam też jedną z aventu z disneya. Moja mama kupiła małej. Kosztowała 27 zł, także też droga. Smoczek już bardziej przypomina pierś, ale też jest ogólnikowy 0-6 miesięcy.
MonikaSko fajne fotki:)
Dziś pojechałam znów do miasta, ale już tylko z Matim bo nie miał czapki na zimę. Takie bieganie w stresie, że zaraz trzeba wracać jest koszmarne:) wybór był taki, że 2 rodzaje czapek, a on wiązanych nie chce, więc pozostała jedna. Dałam 36 zł
. Sama przymierzyła z 8 par spodni i z 5 bluzek. Nic nie kupiłam. Weszłam we wszystkie spodnie 38, ale w żadnych się nie zapięłam, a nie było już czasu na szukanie większych. Bluzki tez pasowały rozmiarowo 38, ale były przylegające do ciała, więc odpadają. Za to zakupiłam w tej rozpaczy 2 torebki. Czyli kolekcja się powiększyła. M się za głowę złapał:)
Malutka zjadła, a jak pojechałam płakała z pół godziny i dziobała M po klacie;) troszkę pociągnęła mleczka i usnęła, ale wtedy to my już wracaliśmy:)