moja mama na szczęści jst ok i do niczego się nie wtrącaja z moimi rodzicami to też bym nie mogła mieszkać, bo moja mama cały czas myśli że jestem małą dziewczynką i chce żeby było tak jak ona chce

moja mama na szczęści jst ok i do niczego się nie wtrącaja z moimi rodzicami to też bym nie mogła mieszkać, bo moja mama cały czas myśli że jestem małą dziewczynką i chce żeby było tak jak ona chce
wiesz co...sama nie wiem za co się wziąćjutro co porabiasz?przygotowujesz sie już jakoś do świąt?
no właśnie- zakupy-ja też jeszcze tak specjalnie nie kupowałam nic, no ale może pod koniec tyg, a wy wigilie u siebie czy gdzieś u rodziców?bo my w tym roku u nas w domku i przychodzą do nas teście i szwagier z żonąw ogóle muszę listę zakupów zrobić i jakie potrawy będę robićno i do końca tygodnia chcę jakieś stroiki porobić do domku
my wigilię w domku sami spędzimya wy wigilie u siebie czy gdzieś u rodziców?
he widziałam takie, o ile sie nie myle to były kwiatki jeszcze,albo np takie kulki natykane na makarony, ale ja chciałam gładkie makaronyaniaj84 ty masz te firanki makarony a widziałam gdzieś,że są takie ze wzorami jeszcze
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość