Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 gru 2009, 17:03

witam dziewczynki poprzerwie,

Jestem już w domu, od dziś. Jestem wykończona badaniami, nocami w tym szpitalu...głodna i niewyspana.
Jutro albo w poniedziałek jak trochę dojdę do siebie to Was doczytam bo ledwie patrzę na oczy.
Jutro i w poniedziałek znowu jadę do szpitala - na kontrolę. Na szczęście Maluszek mój się uspokoił i sreduszko nie szaleje, bardzo się cieszę.
ps. dziękuję za trzymanie kciuków :-) mam nadzieję że u Was wszystko gra :-)

dzięki Rybka za przekazywanie więsci :ico_sorki: :ico_oczko:

lilo

12 gru 2009, 17:43

Dzięki dziewczyny za pocieszenia :ico_sorki: Uspokoiłam się, jestem dobrej myśli, mąż mnie bardzo wspiera - on jak większość facetów to optymista - dla niego córeczka będzie po prostu modelka :ico_oczko:
Bedzie Anusia???
Nic nie wiadomo jeszcze, ostatnio myślimy o powrocie do Julki - moze w przyszłym roku już ich tyle nie będzie??? :ico_oczko:
I od poniedziałku odpoczywasz?
Tak jest, jakoś mi dziwnie było wczoraj wychodzić z pracy ze świadomością że pół roku tam nie wrócę :ico_noniewiem: No na pewno nie żeby pracować. Dziwny człowiek ze mnie. Ale i sił już nie mam, cieszę się z tego zwolnienia.

Patrycja.le, super że synek już dobrze się czuje :ico_brawa_01:
dla mnie to strasznie wczesnie
:ico_szoking: Ja podziwiam że tyle śpicie, widać to rodzinne :ico_oczko:
mój mąż i tak wypatrzył zalążki 3 rozstępów
A on nie ma co robić tylko szuka ci powodów do nerwów :ico_oczko: Oby zostały tylko na dole :ico_oczko:

anusiek, super że jesteś w domku już :ico_brawa_01:

Ja wczoraj niespodziewanie zaliczyłam spotkanie z trzema najlepszymi koleżankami z liceum. Jedna ma pół rocznego synka, druga 3-letniego, trzecia nam się wyłamuje na razie :ico_oczko:

A dziś od rana młyn, dopiero teraz ma chwilkę, mąż niestety w pracy do 22,00 :ico_placzek: siostra podrzuciła mi dziewczyny bo miała pogrzeb kolegi z pracy - 30 parę lat, trójka dzieci i wylew go zabił :ico_placzek: Tragedia :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2009, 20:34

Jestem już w domu,
to super, nie ma jak w domku, w szpitalu mozna sporo zdrowia stracic :ico_oczko: a mi dzisiejszej nocy snilo sie, ze urodzilas :ico_szoking:
dla niego córeczka będzie po prostu modelka
no i na pewno tak bedzie :ico_brawa_01: to dobrze, ze tacy optymisci z naszych mezow, na oglol okazuje sie, ze rzeczywiscie maja z tym racje :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 gru 2009, 21:03

Helen, no pewnie,ze nie ma sie czym przejmowac :ico_sorki: Ja mialam ogromne rozstepy i z czasem wlasnie staly sie takie biale i schowaly w skorze,widac bylo,ze brzusio nie jest gladki, ale ja tez z golym nie chodzilam :ico_oczko:

anusiek, witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dla niego córeczka będzie po prostu modelka :ico_oczko:
- a widzisz,na to bym nie wpadla,faceci potrafia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Tragedia :ico_placzek:
- ojej,moj tata mial tez wylew wlasnie w okolicy 30-stki,ja mialam wowczas rok a siostra 6 lat :ico_olaboga:

A ja dalej walcze ze skurczami,raz sa regularne,za jakis czas znowu cisza,potem znowu mnie czysci i skurcze wracaja,szok :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 gru 2009, 00:29

udało mi się Was doczytać :-) no i trochę odpocząć.
leona gratuluję Ci 9 miesiąca :ico_brawa_01:

lilo niezły artykuł, i w ogóle ciekawa stronka :-) Maluszek na pewno przybierze jeszcze na wadze, choć rozumiem że możesz się martwić. Odpoczywaj dużo :-) Jak byłam w szpitalu to u prawie wszystkich dziewczyn wychodziły dzieciaczki mniejsze na usg niż po porodzie... a dużo ich urodziło przy mnie a usg było robione dzień przed porodem.
geheimnis fajnie że już z ząbkiem będzie spokój :ico_sorki: :-)
30 parę lat, trójka dzieci i wylew go zabił Tragedia
:ico_placzek: rzeczywiście, współczuję rodzinie, że też takie rzeczy się dzieją...
a mi dzisiejszej nocy snilo sie, ze urodzilas
o jaka jazda :) może Ci się wyśni :-D
w szpitalu mozna sporo zdrowia stracic
tyo prawda, co noc rodziła jedna z dziewczyn, w końcu zostałam sama w pokoju :ico_olaboga:
poza tym chrapały co niektóre :ico_haha_01: a jedna ciągle opowiadała o swoich porodnieniach i kłopotach - słuchałam wtedy radia...
a poza tym nawiązałam nawet ciekawe znajomości. Chodziłam odwiedzać potem dziewczyny na porodówkę - ahh jakie tam są słodkie widoki :-)
A ja dalej walcze ze skurczami,raz sa regularne,za jakis czas znowu cisza,potem znowu mnie czysci i skurcze wracaja,szok
Rybka no no dzieje się...ja tam w ogóle skurczy nie mam.

dobrze być w domu.
spokojnej nocki życzę...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2009, 12:12

Hejka,
anusiek, witamy z powrotem. Super że u Ciebie lepiej.
lilo, mi też było dziwnie, jakoś to do mnie nie dotarło chyba nawet dotychczas, ale troszkę odpoczniemy i pewnie nie będzie nam się chciało wracać :)
iw_rybka, i jak tam u Ciebie? Maleńka się uspokoiła?
A moja siostra mnie zobaczyła w piątek i mówi że mam bardzo nisko brzuch. Jakoś tego nie widzę, ale może racja i się śmiały z mamą że na święta to już Maniek będzie z nami, ale ja im nie wierzę i nastawiam się na styczeń.
U nas pada śnieg :)
Niestety ostatnio się pochwaliłam że z Krystkiem lepiej a tu nonono bo od wczoraj jest katar i kaszel nie fajny. Jak wróciłam z uczelni wczoraj to się przekonałam że nie fajna choroba chyba się szykuję, ale do lekarza idziemy jutro bo u nas na pogotowie nie ma co, tym bardziej że nie ma gorączki. Za to dzisiaj siedzimy w domku a chciałam na spacerek się przejść. No ale popołudniu i tak muszę iść do szkoły więc może i dobrze.
A w piątek wyciągnęłam moją mamę na zakupy i nareszcie kupiłam rzeczy dla Mańka bo czas najwyższy :) A jak jeszcze miałam pomoc to już wogóle super. I w piątek poprasowałam w końcu ciuszki Mańka i je poukładałam więc teraz zostało mi do nonono parę rzeczy i do spakowania torba do szpitala.
A wczoraj w przerwie między zajęciami poszłam sobie do H&M obejrzeć staniki do karmienia i już miałam kupić 2-pak za 80 zł kiedy zauważyłam że jedne są w promocji i takie fajne więc kupiłam jeden czarny i jeden biały w dwupaku za 30 zł :) Zadowolona jestem bardzo bo mi w nich wygodnie hihi.
Dobra lecę do Krystka bo chce się przytulać a mój głupi mąż siedzi i gra w gierki na telefonie niż cokolwiek by zrobił w domu. Jestem na niego zła i się nie odzywam.
Miłego dnia kochane

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 gru 2009, 15:55

Rybka no no dzieje się..
- dzialo i jedyny plus to opadniety troszke brzusio i pierwszy raz po dlugim czasie odbilo mi sie bez zgagi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Maleńka się uspokoiła?
- dala mi spokoj na jakies dwa tygodnie,bo pamietam,ze jakis czas temu tez tak mnie meczyla.Teraz bylo bardziej bolesnie,wiec mam nadzieje,ze do trzech razy sztuka :ico_oczko:

Szkoda,ze Krystianek gorzej,zdrowka dla niego :ico_sorki:
No i super,ze zakupy zrobione :-D

U nas dzis pieknie,-1 i masa sniegu,jest bialo i swiatecznie.Nawet juz malego balwanka na podworku mamy,maz zrobil z Andrzejkiem :-D

lilo

13 gru 2009, 19:03

pewnie nie będzie nam się chciało wracać :)
Pewnie tak :ico_haha_01:

Zdrówka dla synka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

No i brawo za zakupy :ico_brawa_01: My dziś też poszaleliśmy ale w sumie dla dzidzi tylko wreszcie proszek do prania i gąbka do kąpieli - taki podkład :ico_oczko: Niby nic szczególnego - mąka, cukier, herbata, kawa, soki itp. a ponad 350 zł sklep zarobił :ico_olaboga:

U nas mróz ale śniegu zero :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 gru 2009, 19:27

Niby nic szczególnego - mąka, cukier, herbata, kawa, soki itp. a ponad 350 zł sklep zarobił :ico_olaboga:
- skad ja to znam :ico_oczko:

lilo

14 gru 2009, 09:47

Witam poniedziałkowo :-D Z łóżka :-D

I wcale mi się nie chce wstać. Ale już założyłam sobie, że dziś leniuchuję :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”