Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 gru 2009, 10:58

cześć Dziewczyny :-)

Patrycja.le, trzymam kciuki żeby żadne chorubsko was nie wzięło i żeby mąż się wziął do roboty :ico_nienie:
raz po dlugim czasie odbilo mi sie bez zgagi
:ico_brawa_01:
Ale już założyłam sobie, że dziś leniuchuję
oo pozazdrościć. Ja dziś w południe mam się stawić w szpitalu na ktg. Oby było dobrze :ico_sorki: aż się boję...
Wczoraj dostałam od bratowej wieeeelką reklamówkę ubranek :ico_olaboga: ale będę miałą prania i prasowania :-)

miłego poniedziałku :-)

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2009, 11:37

Dzień dobry kochane,
U nas śniegu dużo i fajnie się patrzy jak pada jeszcze :)
Ja od rana jakoś dużo energii mam i już prawie wszystko zrobiłam, jeszcze prasowanie małe mi zostało i obiadek. Na 13 idziemy do lekarza z Krystkiem a potem ja do ginka. Mam nadzieję że wszystko jest dobrze z Mańkiem.
lilo , i tak trzymaj. Odpoczynek przede wszystkim
anusiek, trzymam kciuki żeby wszystko było ok na ktg.
Miłego dnia dziewczynki

lilo

14 gru 2009, 12:01

oo pozazdrościć
A co - należy mi się :-D Choć przy drugim dziecku to wiadomo jak będzie lenistwo wyglądać :ico_oczko: Mąż go zawiózł do przedszkola ale ja muszę odebrać.

anusiek, trzymam kciuki za ktg :ico_sorki:
potem ja do ginka
Też trzymam kciuki, żeby nic nie zmąciło waszego spokoju :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 12:38

I ja sie witam poniedzialkowo :-)
Zostalam dzisiaj w domku, bo od wczorajszego wieczora pobolewa mnie podbrzusze, a jak sie dzidzia zaczyna ruszac i uciskac to juz w ogole nieprzyjemnie sie robi :ico_sorki: wczoraj mialam tez kilka takich naglych , kilkusekundowych boli skurczowych, zaczelam sie zastanawiac, czy to brzuszek nie zacznie juz powoli opadac :ico_noniewiem: w kazdym razie uznalam, ze bezsensem byloby siedziec dzisiaj z dolegliwosciami w szkole. Mam nadzieje, ze do jutra sie polepszy i pochodze sobie jeszcze do czwartku do szkoly, bo teraz milo sie zrobilo, oceny semestralne wystawione i zapanowala przedswiateczna atmosfera :-) a w domu nudyyy, a maz mi zabronil brac sie za porzadki swiateczne :ico_noniewiem: to chociaz nad jadlospisem swiatecznym pomysle, bo w tym roku bedzie u nas premiera wigilijno - swiateczna :-) szkoda tylko, ze moi rodzice tak daleko :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-12-14, 11:44 ]
AAAA, 9. miesiac mi sie zaczal :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no to :ico_tort: dla wszystkich :-D postawilabym cos lepszego, ale psina mi piszczy, wiec uciekam na spacerek...

lilo

14 gru 2009, 12:44

Helen, za 9. miesiąc :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 12:47

Helen, no poszłaś jak burza! czas uciekł tak szybko! A pamiętam cię jak byłaś dopiero w połowie! :-D
Wielkie gratulacje!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I mąż ma rację - nie przemęczaj się! Dzidzia ważniejsza. Trzymam kciuki za Święta w domku.
A torcik i tak pierwsza klasa! ;-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 gru 2009, 13:50

Witam :-D
Ja dziś w południe mam się stawić w szpitalu na ktg
trzymam kciuki za KTG :ico_sorki: oby było w porządeczku
9. miesiac mi sie zaczal :ico_szoking:
Gratulacje :064:

A u mnie super pogoda,choć mroźno za oknem to śnieg w końcu u nas zawitał.Niby niewiele go,ale i tak ładniej wszystko teraz wygląda. :ico_brawa_01:

Ja jutro mam wizytę u gina i KTG.Ciekawe jak to wyjdzie,bo mam coraz częstsze skurcze i są bardzo nieprzyjemne.Mam nadzieje że nie trafie znów na panikarę w medicoverze i nie będę musiała bezsensownie do szpitala jechać :ico_sorki: A mój mąż mi mówił że to się niestety u nich zdarza. :ico_puknij: Tylko straszą ciężarówki i tyle.No jutro się okaże.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 13:56

lilo, witaj na pierwszym wolnym dniu :ico_brawa_01: Z tej okazji kawa do lozka :-D

Obrazek

anusiek, daj znac po KTG,ze wszystko dobrze,bo tak bedzie :ico_sorki:

Patrycja.le, to widze,ze dzis nie tylko ja u ginekologa bylam :ico_oczko:

Helen, odpoczywaj,dzidzia ma jeszcze czas :ico_sorki: No i brawa z 9 miesiac :-D

No to teraz ja - bylam u lekarza i sie wkurzylam,bo znowu nie bylo USG,bo aparat nie przyjechal,bedzie w czwartek.Szyjka skrocona ale twarda,wiec nawet nie masowal :ico_zly: Rozwarcie na 1 cm,czyli jeszcze jeszcze.Dal mi zwolnienie do 27 grudnia,czyli do dnia terminu porodu :ico_noniewiem: Mam przyjsc za tydzien w poniedzialek,jak bedzie USG i wowczas sie dowiem co dalej. Polozna mnie zbadala i pierwszy raz pochwalila moj brzuch,bo powiedziala,ze jest idealny,ze cala ciaza w brzuch poszla - a tak powinno byc :ico_szoking: Waga stanela w miejscu juz jakis czas,wiec jest ok,dno macicy obnizone,mala glowka napiera w dol,czyli wszystko ladnie sie szykuje do porodu.Ona badajac i dotykajac mi brzuszek wiecej mi powiedziala,niz lekarz :ico_szoking: No i powiedziala,ze mala napewno nie bedzie miala tyle co synek,czyli 4590,mowila,ze juz dzis widac,ze jest mniejsza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Mi sie tez tak wydaje,bo jestem lzejsza i brzuch mniejszy niz w pierwszej ciazy :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 gru 2009, 14:04

Przyczlapalam ze spacerku, wielkiej trasy nie zrobilam, a i tak mi niezle zeszlo... Przy moim tempie to az dziwne, ze psina na stojaco nie zasnela :ico_haha_01: a w drodze powrotnej znow mi zaczal brzuchol dokuczac i musialam przystawac co chwile...
Ja dziś w południe mam się stawić w szpitalu na ktg
musimy mocno sciskac kciuki, zeby KTG piekne wyszlo :ico_sorki:
mam coraz częstsze skurcze i są bardzo nieprzyjemne
chyba tego 18 stycznia nie doczekasz w dwupaku :ico_oczko: ale na pewno wszystko bedzie dobrze i dzidzia urodzi sie w odpowiednim dla siebie czasie :-)
Trzymam kciuki za Święta w domku.
dzieki, mam nadzieje, ze jedzonko dobre wyjdzie :-D
U nas śniegu dużo
a u nas spadl pierwszy w tym roku snieg, malutko go bardzo, ale i tak cieszy oko :-)

[ Dodano: 2009-12-14, 13:08 ]
Polozna mnie zbadala i pierwszy raz pochwalila moj brzuch,bo powiedziala,ze jest idealny
czyzba juz zadzialal na nia duch swiat Bozego Narodzenia??? :ico_szoking: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 gru 2009, 14:32

.. Przy moim tempie to az dziwne, ze psina na stojaco nie zasnela :ico_haha_01:
- :-D :-D :-D :-D :-D :-D
czyzba juz zadzialal na nia duch swiat Bozego Narodzenia??? :ico_szoking: :ico_haha_01:
- chyba tak :ico_szoking:

zapomnialam o torciku za donoszona ciaze,dzis skonczylam 38 tygodni :-D

Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”