[ Dodano: 2009-12-14, 15:27 ]
musze sie rozejrzec po mieszkaniu, co by tu sprzatnac z nudow

trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrzeiw_rybka napisał/a:
niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.
Biedna Anusiek,mam nadzieję że w szpitalu coś zaradzą i to się wreszcie uspokoi Trzymam kciuki za nią i jej dzidzię.
Przyjedź do mnie pleassseee....................musze sie rozejrzec po mieszkaniu, co by tu sprzatnac z nudow
ona na to że ja się tak z niej śmiałam że ona przytyla w ciaży 30kg,a sama pewnie do 20kg dobiję.Niby jak miałabym przytyć aż 7kg w 5tygodni
Nie mam pojęcia skąd moja mama takie pomysły bierze
niestety dzis nasza Anusiek nie wroci,bo zostala w szpitalu.Tetno maluszka znowu 190,
Można się chyba przyzwyczaićilo i jak pierwszy dzien lenistwa??
- zaradzili by,gdyby juz wyciagneli Piotrusia,ciaz jutro juz bedzie donoszona,wiec mogliby zrobic CC,a nie stresujamam nadzieję że w szpitalu coś zaradzą i to się wreszcie uspokoi
- no wlasnie,zwlaszcza,ze on ma u siebie sprzet do USG ale czeka na ten 3Da z tym usg to male przegiecie![]()
- ja mam blizej,to podjadePrzyjedź do mnie pleassseee....................
a nawet dziwneleona napisał/a:
tutaj wogole nie mozna dostac spioszkow
ciekawe...
pewnie ze moznaMożna się chyba przyzwyczaić
no wlasnie,zwlaszcza,ze on ma u siebie sprzet do USG ale czeka na ten 3D
- pewnie chce ten nowy wyprobowac,na jaknajwiekszej liczbie dziecito co by mu zalezalo zrobic teraz usg
- a wiesz,ja juz teraz zaczynam rozumiec czemu u was tak zadko spotykacie sie z lekarzem,ta polozna dzis mnie tak wybadala,ze wiecej wiem,niz od niego jak zaglada do srodka .I jeszcze mi powiedziaal,ze jak by mnie mogla zbadac jak lekarz,to wiecej by mi powiedzialaale oczywiscie tylko macanie brzuszka,
dokladnie, polozne sa bardziej rozmowne i kompetentne niz taki lekarz gbur... moja miala do mnie jutro przyjechac, ale sie rozchorowala i przelozyla wizyte na sobote. Przy okazji wypytalam sie o moj brzuchol i potwierdzila, ze to te skurcze odpowiedzialne za opadanie brzuszka...juz teraz zaczynam rozumiec czemu u was tak zadko spotykacie sie z lekarzem,ta polozna dzis mnie tak wybadala,ze wiecej wiem,niz od niego jak zaglada do srodka
moja polozna wozi ze soba tez sprzecik do ktg i ma mi akupunkture zaserwowac, podobno mozna tak skrocic porod o 2 godziny, warto sprobowacja mam wizyte w piatek, ale oczywiscie tylko macanie brzuszka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość