misia to w końcu trafiłaś na lekarza, który i badania zleca
te wszystkie badania to na wlasna reke kochana a lekarza nadal dobrzego szukam poki co lecze sie tymi obrzydliwymi tabletkami dopochwowymi juz mam ich dosc fujj
co u ciebie?????
hej
niestety pech chciał,ze od R sie zaraziłam dostałam nagle 39 goraczki i byłam pół przytomna jak się okazało mam zapalenie oskrzeli,a zeby było smieszniej 3 dni temu jak taka byłam pół przytomna wstałam z łózka bo chciało mi się wymiotowac i zemdlałam tak upadłam,ze złamałam sobie nos i poobijałam buzie
obudziłam sie na podłodze a R przy mnie siedział i wycierał mi krew z pod nosa i dzwonił na pogotowie nie wiedziałam co się stało.
..w szpitalu znowu zasłabłam potem mnie przewiezli na laryngologie do innego szpitala i co najlepsze nie wyprostowali mi dobrze nosa i nie wiadomo czy nie bedzie trzeba łamac
jutro jade do szpitala jeszcze raz poki jeszcze sie nie zrosło,bo jest opuchniety...jest juz sobota i goraczki juz nie mam za to kaszel okropny zotał i osłabienie...
tyle przezyłam w ciazgu paru dni
a u ciebie kochana @ zawiatała czy jednak nie ? mam nadzieje,ze jednak nie bo to juz 19 grudnia mamy
[ Dodano: 2009-12-19, 01:11 ]
jenny1983, a co u ciebie?
a gdzie nasza
lidziasc ?