Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2009, 22:31

Hej hej, My dzis choinkę ubraliśmy myślałam ,że Kacper ją w proch rozniesie wszystkie bąbki mi sciągał :ico_olaboga: i gryzł dobrze,że z plastiku są :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Do tego zęby mu idą i jest w prost nie znośny ciągle chodzi i płacze jęczy masakra :ico_olaboga: ,a ja szału dostaję :ico_placzek: :ico_placzek:
mmarta81, marta no kacper juz na naszym jedzonku choć przeważnie gotuje mu to co my jemy ale w osobnym garnku bo nie używam tyle soli i jakś tłuszczów :ico_noniewiem:
ser żółty tez mu nie podchodzi coś czasem je te takie długie serki takie paluchy,a pomidorki to uwielbia i winogrona maniak :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 gru 2009, 23:14

Hej :)

U nas mala je wszystko to co my - bez zadnych ograniczen. Mocno doprawione zjada chetniej ;) juz nie gotuje jej specjalnie obiadow tylko ogolnie gotuje dla naszej trojki :)

A my jutro wstaejemy o 6 rano ;( na sama mysl mnie skreca :D chociaz Nina ostatnio budzi sie przed 7 wiec nie powinnam sie smucic ;) tylko ze ja wtedy leze w lozku do 8 a ona sie bawi :)

Wkleilam zdjecia z fotosika i imprezy mikolajowej na fotosika i jak bede miec chwile to Wam zamieszcze, ale teraz musze spadac :D

W ogole to stawiiam :ico_tort: z okazji imienin Niny ;)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2009, 23:25

yoanna, wszystkiego najlepszego dla Niny :ico_prezent:
i czekamy na fotki :-D
Mi Iga tek przed 7 wstaje i juz mi spac nie daje :-) musze sie ubrac ja ubrac dac jej platki na sniadanie i rusze w wir zabawy :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 gru 2009, 13:03

Tu sa zdjecia z wybrzeza i z Sintry :) Jakos jest jaka jest :( aparat ma juz pewnie z 10 lat ;) ale najwazniejsze ze widac :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tu slynne portugalskie ciastka z budyniem ktore byly przepyszne :D
Obrazek
Widok na Lizbone wieczorem
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tu juz zdjecia Niny

Ubrala klapki mojego meza i przyszla w nich z przedpokoju :D wygladala komicznie bo to rozmiar 45, ale calkiem niezle sobie radzi w za duzych butach ;)
Obrazek

Nina z jej ulubionym gadzetem ;) na szczescie dostala dwa zabawkowe i nawet sie nimi bawi :)

Obrazek

Wychodzac do Mikolaja :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sasiad przebrany za Mikolaja :D ale jak na domowe ubranie to calkiem niezle to wymyslil :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek

A tu Nina w tanecznej sukience :D jak ja ubiera to wywija posladkami nieziemsko :D

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2009, 13:16

yoanna, zdjecia boskie :ico_brawa_01: widoki dech zapieraja :ico_brawa_01:
i widze ze zmienilas kolor wlosow :ico_brawa_01: bardzo ladnie wygladasz :-D

a Nina wyrosla :ico_brawa_01: ale z buzki sie nic nie zmienia :-D slodas na maxa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2009, 14:53

Hej hej :-)
Yoanna zdjęcia super Lizbona piękna,zazdroszcze :ico_oczko:
Nina śliczna a w czerwonej tanecznej sukience nieziemsko wygląda :-D :-D

u nas noc ok. mimo kiełkowania zębaczy :ico_noniewiem: choinka jeszcze stoi :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2009, 18:44

kurcze ale pusto :ico_szoking:
gdzie sie podziala reszta dziewczyn ????????

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 gru 2009, 22:16

A ja kupilam dzis choinke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: co prawda mniejsza niz chcialam ale wszystkie byly takie drogie :ico_szoking: za taka ladna malenka zywa ze 100cm miala chcieli 150zl :O powariowali?? A sztuczne takie ladniejsze od 100zl male, a za duze 200zl, a nawet 300zl :O Wolalabym chyba kupic ze dwie pary butow :P
No ale jest, Nina zrobila wow i troche dotyka lampki a tak to zlewa :) wiec moze sie uchowa! Niebardzo jest na niej cos co mozna rozwalic :ico_sorki:

Ja jutro wstaje o 6 rano znowu wiec klade sie pomalu :) Milego wieczoru

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2009, 18:12

jeja ale cisza :ico_noniewiem:
ja dzis troche prezentow pokupowalam z Iga na spacerku bylam i tak dzien zlecial :-)
jeszcze mam prasowanie ale to pewnie po powrocie Marcina bo zaraz Iga mnie zagoni do ukladania klockow :-D chociaz narazie jakos sama sobie radzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2009, 00:20

Hej u nas dzień pracowicie zleciał, najpierw fryzjer zakupy więc się nie nudziłam,Kacper dalej jest niemożliwy ,a ja sie wydzieram aż sama jestem zła na siebie :ico_placzek: mam nadzieję,że to przez te zęby a nie bo się popsuł lub cos :ico_oczko: .
Yoanna niezle ceny choinek u nas też za większą żywą 40 euro :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”