Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 gru 2009, 14:37

Ela moim skromnym zdaniem do sprzedaży i reklamy nadajesz się jak nikt inny. Jesteś Babką z charyzmą, potrafisz trzymać się swojego zdania, a z negocjacji to mogłabyś mieć dyplom :-D Myślę, że zrobiłaś na nich wrażenie, fakt doświadczenia nie masz, mój A też nie miał, ale cechy charakteru i atuty zaważyły na tym, że dostał pracę gdzie wymagają 3 letnieg doświadczenia, więc jeśli zrobiłaś wrażenie to byłabym dobrej myśli :ico_brawa_01: Co do malowideł to ja mówię o takich plastikowych, które w ogóle nie malują tylko udają malowidła, no nie mów, że złe rozwiązanie :-D ?

Ania zdjęcia super, a za 10 lat to dzieci będą się wstydziły takich przytulanek, ale za 15 to będzie problem :-D

Janiołku no to babeczki musza być koniecznie :-D

Moje dziewcko odłożyło w kąt kubusia i z pudełka po zabwce zrobiła łóżko dla owieczki i od pół godziny owieczka musi iść spać :-D A mówiłam Wam jak zrobiłam sos z prawdziwków (Nelka nie jadła) i Nela tak spojrzałą na ten sos i pyta się: Mamuś czy to kupa??? :-D Myślałam, że padnę :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2009, 15:13

:-D No Nela jest boska!!!!! Uśmiałam się z tą kupą.

Kurde nic prawie nie robiłam a tak mnie krzyże bolą, że szok :ico_szoking:
A wiecie, że na grudniówkach same dziewczynki, tylko dwóch chłopczyków oczywiście jeszcze w brzuszkach.

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

22 gru 2009, 15:40

ech, padam...Lenka nie chce spac, a ja mialam 2 godziny z matematyka, z ktorej nigdy za dobra nie bylam. Głowa mała....ale znalazłam :-D okazalo sie, ze w kwestii uwagi i zdolnosci matematycznych wcale nie jestem gorsza od Jurka, ktory nie dosc ze konczyl ekonomie to jest dyrektorem finansowym sporej spółki :-D zapomniał po prostu o dodatkowym zamowieniu na ponad 500zł, a ja z koleji nie odliczylam 250zł na laptopa :-D wiec moj blad byl 2 razy mniejszy :-D masakra :ico_sorki: wypije kawe i zabiore sie za cos przyjemniejszego np. mycie szafek :-D
Ela, swiete słowa :-)

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 gru 2009, 15:46

Ania no bo Chłopcy kulturalni i szarmanccy od poczęcia i przepuszczają Dziewczynki pierwsze :ico_brawa_01:
:-D

Janiołku bystra Babeczka :ico_brawa_01:

Ja położyłąm się z Nelką na 15 minut, Nela nie zasnęła a mi wystarczy taka drzemka :-D Czekam na A z kilku powodów, a jednym z nich jest tortilla, którą mi przywiezie :-D

Awatar użytkownika
Janiolek

22 gru 2009, 16:02

a Lenka dalej nie chce spac :ico_placzek: ani sama ani ze mna, jak sie z nia klade to jezdzi po mnie samochodzikiem :ico_placzek: help

sylwia77
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 gru 2009, 16:04

Ania ale masz mega wielki brzuch. Tak jak dziewczyny piszą widać, że koniec już blisko.

Janiolek u nas od niedzieli jest też wisielcza atmosfera. Niby się do siebie odzywamy, ale tylko tyle co musimy. Może w twoim przypadku szczera rozmowa pomoże. U mnie efekt jest krótkotrwały.

Też mam wrażenie, że do tych chłopów nic nie trafia. Powiem Wam, że gdybysmy nie mieli Patryka to nic by mnie nie zatrzymało. I pomyśleć, że tak się wszystko zmieniło od czasu kiedy dziecko pojawiło się na świecie. Wcześniej zero kłótni, tworzyliśmy bardzo udany związek.

Mój mąż też dostał paczkę dla Patryka ze słodyczami. Oczywiście pochowałam bo jak bym zostawiła to połowe by chciał zjeść na raz a tak to ja mu dawkuje.

Ania nie robiłam wymazu z oka bo ten wymaz robią tylko na Klinikach i to jeszcze w takich godzinach, że musiałabym pół dnia zarwać. Po tych kroplach co przepisali na Pogotowiu jest lepiej. Zobaczymy czy nie wróci po raz 4.

Za to dla Patryka na pogotowiu przepisali krople, których nie było w żadnej aptece i okazało się ze w hurtowni też ich nie było od bardzo dawna. Zjeździlismy całe miasto i musiałam w nocy wrócić na pogotowie żeby coś innego przepisali. Byla już inna Pani Doktor i nawet mnie przeprosiła za swoją koleżankę. Ale musiałam 2 razy jeździć na Chałubińskiego (Ela wie gdzie, kawał drogi ode mnie).

Wczoraj chciałam Patrykowi kupić spodnie na szelkach z ortalionu ocieplane i powiem Wam, że przez weekend wszystko się sprzedało i w żadnym sklepie w Pasażu Grunwaldzkim nie ma. Muszę czekać na nową dostawę. A jak chciałam kupić wcześniej to mąż mówił że z tamtego roku będą dobre. I nonono został bez spodni na śnieg. Już mu nie raz mówiłam żeby się nie wtrącał do ubierania dziecka. :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Janiolek

22 gru 2009, 16:21

sylwia77, wroclawskie centra handlowe kojaza mi sie z upałami w lipcu 2007, wtedy pierwsze 4 dni spedzilysmy w tych pasazach bo przynajmniej klima była :-D My mamy 2 kombinezony, jeszcze z zeszlego roku, jeden akurat, drugi jeszcze ciut duzy :-D Lenka chyba nie zamierza dzis spac, ale zaraz ja padne

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 gru 2009, 17:15

No Tosia to już odkąd nie ma smoka nie sypia w ciągu dnia, i nic na nią nie działa, a nie przeczę że teraz by mi się drzemki przydały ale co zrobić, jak się kładę to ona mi cały grajdoł do łóżka znosi i po mnie skacze, ale siły nie ma bo nie dam rady cały dzień chodzić.

Sylwia- mam nadzieję, że teraz wam to zapalenie odpuści w końcu.

Justyna -super że udało się takie fajne ciuchy kupić za tak małą cenę.

Ela- ja coś czuje, ze jednak się do Ciebie odezwą z tej pracy :-D

Co do ocieplaczy ja kupiłam ostatnią parę w 5-10-15 już na przecenie bo oni kończą już kolekcje zimową :ico_puknij: w środku zimy. Ale przynajmniej były za 70zł,a są super(wyglądają już jak takie narciarskie dla większej dziewczynki).

Jeny dziewczyny ja nie wiem jak ja przeżyje w tym stanie te święta, to co mnie bolą dzisiaj krzyże to przechodzi jakieś ludzie pojęcie, normalnie jakby mnie złapał postrzał :ico_olaboga: przejdę w wzdłuż mieszkanie i muszę się podpierać. Nawet teraz jak siedze przed kompem to mnie boli, ale co mogę innego robić :ico_sorki: obym nie zaczeła jutro rodzić bo się załamie normalnie.

Awatar użytkownika
Janiolek

22 gru 2009, 17:37

Jeny dziewczyny ja nie wiem jak ja przeżyje w tym stanie te święta
przynajmniej nie widac wzdec :-D Ania, ja byłam taka obolała właśnie w sobote, a w niedziele rano byłam na porodowce, nie chce cie dobijac, ale kto wie :ico_oczko: Lenka jest juz tak nieznosna ze sama zaraz padnie, ale musze ja jakos do 18 chociaz przetrzymac

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

23 gru 2009, 00:15

Witajcie:)
Ale napisałyscie :ico_szoking:
Janiolku ja mysle tak jak Yvon porozmawiac i powytykac wszystko jak dziecku co cie boli. Sam napewno sie nie domysli ale to moze po swietach nie psujcie sobie atmosfery przed swietami. A co do spedzania swiat to powiedz tylko jedno ze Lenka zasluguje aby miec oboje rodzicow podczas swiat i tyle.
Preudenc Toska jest agentka :ico_szoking: :ico_oczko: Zawsze jestem pod wielkim wrażeniem jej lokow :ico_szoking: a Adas moze sobie jeszcze poczekac do stycznia szczerze bedzie mu latwiej w szkole bo przecież nasze szkraby juz od 6 lat sie pilnie ucza.
Martunia ty z swoja sylwetka nawet po samej kapuscie i fasoli mozesz ja smialo ubrac :ico_oczko: ja tez bym kupila czarna. Co do malowidel to moj Kacper tez zaczyna sie pindrzyć odkryl żel do wlosów :ico_oczko:
Sylwia przerabane masz z tymi spojówkami.Nawet sie nie mozesz pomalowac a apropo nie zmienilas sobie tuszu albo jakis kosmetykow. Masz charakter z ta choinka ale wiesz co pamietam swieta do tej pory opowiadaja sobie to jako anegdote. Rysiek kiedys pojechal po choinke a ja mam fiola na punkcie swiat wszysto musi byc idealne i po mojemu, przyjechal z brzydactwem 3 galezie do tego krzywa i sie wcieklam bo jak mozena wziasc pierwsza z brzegu i nie rozpakowac przed kupnem zrobilam mu jesien sredniowiecza wywalilam z ta choinka. Postawil ja przy smietniku sasiadce sie spodobala i pojechal po nastepna po czym przywiózł mi ponad 2 metrowe wielkie drzewo ( dodam tamto bylo 50 cm ) zeby ja ubrac musialam dokupic bombki teraz ja mu mowie ze ma sam pojechac po choinke to nie chce :ico_oczko: Wczoraj bylismy z mlodym bo my co roku jezdzimy do gospodarza i tam sami sobie wybieramy ktora ma nam wyciac. Kacper az piszczal ze szczescia jak wiezlismy ja do domu. Oczywiscie juz ubrana :ico_oczko: Mlody tez ubieral i tak jak w tamtym roku rozwalil z 2 tak w tym zrozumiał ze on wiesza gwiazki i dzwoneczki bo sie nie bija a my reszte. Wiec juz u nas swiatecznie :-D
Co do prezentow firmowych to u Ryska super dostal kase w gotówce do tego ten wyjazd super odskocznia po tamtym roku wiecie ja jestem pelna optymizmu w te swieta obym sie nie rozczarowala ale w koncu zaczyna nam sie pomalu ukladac Rysiek pracuje jest zadowolony jakby nam sie udalo w nastepnym roku kupic i wykonczyc ten dom a mi znalesc prace to byłabym szczesliwa.
Dzisiaj sie troche napracowalam zrobilam pierogi ale przy was to jestem pryszcz bo nie liczylam ale ja to tak z 50 nie wiecej. Sama pierwszy raz zrobilam farsz i jestem w tym dobra :ico_oczko:Robilam wczesnie bo jemy swiatecznie juz od dzisiaj bo u tesciowej grzybowa i ryba. Zrobilam tez bigosik i barszcz na jutro zostawilam sobie rybe i ciasto z sliwkami i tyle. Prezenty mam juz popakowale mam jeszcze balagan ale ja przy tych moich chlopakach i psie to wczesniej nie moge bo sie nie utrzyma.

[ Dodano: 2009-12-22, 23:35 ]
[img][img]http://images48.fotosik.pl/240/f83c1dfdeb86cccdmed.jpg[/img][/img]

Tak wybieralismy choinkę. Przyplatał się taki piekny pies wygladał jak wilk ale lizał Kacpra po buzi i cieszył na pieszczoty.

[ Dodano: 2009-12-22, 23:38 ]
[img][img]http://images37.fotosik.pl/236/bb98b2565c84ca30med.jpg[/img][/img]
To Kacper przy chonce dostał dzisiaj rano prezent bo jedziemy do tesciów i nie chcielismy tego 2 razy skladac a poza tym ma jeszcze prezent od chrzestnej to dostanie przy wigilii. od nas dostał warsztat z zjeżdżalnia jak najbardziej polecam.

[ Dodano: 2009-12-22, 23:39 ]
[img][img]http://images36.fotosik.pl/127/55454e62b8152bb7med.jpg[/img][/img]
a oto sama choinka.

[ Dodano: 2009-12-22, 23:40 ]
[img][img]http://images38.fotosik.pl/237/ea021157d4c42fd7med.jpg[/img][/img]
A oto mamisynek :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-22, 23:41 ]
[img][img]http://images38.fotosik.pl/237/25f5b8f59c11fc44med.jpg[/img][/img]
DJ Kacper :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-22, 23:50 ]
a Yvon ja tam tez mysle ze masz kobieto duze szanse na ta prace :-D wiem nie chcesz zapeszac :ico_oczko: jestem w szoku ile masz rozmów ostatnio ja fakt ze trochę ostatnio odpuscilam sobie wysylanie ofert. Ale zmotywowałas mnie i od nastepnego tygodfnia biore sie solidnie do roboty :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”