Shiva cały czas trzymamy kciuki za Justynkę
i za Ciebie oczywiście
będzie dobrze Kobitki i wkrótce wrócicie do domku
Anusiek wielkie wielkie gratki dla Was!!! Oby Piotruś Ci się zdrowo chował, słodki i uroczy szkrabik
szybko wracajcie do domku!!!
Iw rybka nadszedł Twój czas...
p o w o d z e n i a i z d r ó w k a !!!
Inia będzesz mieć pokarm... dużo pokarmu, aż za dużo momentami. zobaczysz
nasze organizmy są mądre i dają radę... Twój też sobie poradzi!!!:ico_sorki:
[ Dodano: 2009-12-28, 17:34 ]
u mnie była dziś położna... miła w sumie. szybka tylko... nie zdążyłam zadać żadnych pytań i już jej nie było.
zwróciła uwagę aby częściej przemywać pępek i żeby między nogi wkładać pieluchę tetrową ze względu nastawy biodrowe. w książeczce zdrowie w zaleceniach szpital wpisał usg stawów w 6 tygodniu. jeszcze jak byłam w szpitalu też dało mi to do myślenia, ale koleżanka z sali miała identycznie więc sądziłam, że to rutynowe badanie.
[ Dodano: 2009-12-28, 17:39 ]
ona twierdzi jednak, że nie. rutynowa jest podobno tylko kontrola a nie zalecenie usg także mam małe zmartwienie. zobaczymy co powie jutro doktór.
natomiast problemy ze skórą zlekceważyła. powiedziała, że samo przejdzie... . eh sama nie wiem już co o tym myśleć.
byłam dziś też na zdjęciu szwów. trafiłam na świetną położną, mojego anioła, który się mną zajmował przez pierwszych 12 godzin po cesarce
naprawdę na kobieta była rewelacyjna. dbała tak o mnie, że mimo bardzo bardzo fatalnego samopoczucia czułam się bezpiecznie. i zaglądała do mojej małej... czy wszystko ok