Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 sty 2010, 22:47

Wszystkiego naj w nowym roku.

Marta--Superasne filmiki,a modelka jeszcze fajniejsza.Erys czasem nasladuje brata i tez tak piszczy,,tzn moze troszke mniej piskliwie :ico_haha_01: A jak fajnie biega :-)

Ja obstawialam od poczatku dziewczynke.A o co byl tak naprawde zaklad? :ico_oczko: :ico_kawa: ???

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2010, 23:00

sarenka, heheheh zaklad no wiec jak wygrasz to ci mala bede na weekendy pozyczac :-D :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

01 sty 2010, 23:02

witam się i ja w Nowym 2010 roku!!!!

życzę wszystkim spełnienia marzeń i noworocznych postanowień ;) ,dużo dużo zdrówka bo ono najważniejsze ,oczywiście szczęścia i tylko radosnych chwil,dużo miłości i wszystkiego o czym tylko marzymy

składałam również życzenia świąteczne ale chyba nikt ich nie przeczytał( były ostatnie na stronie) :ico_noniewiem:

u nas wszystko ok,na szczęście! mieszkamy już od miesiąca w naszym domku :ico_brawa_01: przyjechali do nas moi rodzice i dlatego narazie nie mam jak pisać i siedzieć na necie! ale obiecuję że jak tylko pojadą nadrobie straty i będę na bierząco :-D
Marta Igolinka super tańczy :ico_brawa_01: no i krzyczy niesamowicie :ico_brawa_01:
a nasz mały Nico to taki żarłok że szok! chodzi i tylko szuka am am! i cały czas rusza buzią :ico_oczko: pozdrawiam serdecznie
i jeszcze raz zycz e wszystkiego dobrego w NOWYM 2010 ROKU

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

01 sty 2010, 23:02

mmarta81, no spoko to czekamy z niecierpliwoscia na fotki, no i na wiadomosci o dzidzi, a ja tez obstawiałam ze kolejna panienka bedzie, no zobaczymy, byle całe i zdrowe :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2010, 23:11

Agusia1982, o jak milo Cie widziec :ico_brawa_01: jak tam mieszka sie w domku ????
wiola85, jak tez obstawiasz dziewczynke i wygrasz razem z sarenka, to sie nic nie martw Tobie tez malenstwo na weekendy bed podsylac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 sty 2010, 23:19

marta-moze z tym podsylaniem to dobry pomysl ,,moze ustawi moich malych facetow :ico_haha_01:
agusia-witaj.Eryczek tez taki zarloczek,,ciagle zebrze jak piesek i czasem nie nadazam ze zmiana pampersow :-)

wiola-Moj maluch od niedawna odwazyl sie w 100% chodzic i tez musze miec oczy dookola glowy a czasem ito nie wystarczy.Mam wrazenie ze jak tak biega to ma nadzieje ze sciany sie przed nim rozstapia,,,no ale jak narzie nic powaznego sie nei stalo i mam nadzieje ze tak zostanie:-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2010, 23:24

sarenka, to chyba zawsze sa takie poczatki tego chodzenia pozniej naszczescie robia sie bardziej ostrozne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 sty 2010, 12:14

Hej :)

Marta musze Ci napisac,ze Nina tez nigdy tak glosno nie krzyczala :D ale ma glosik :D no i brzuszek tez chetnie zobacze :)

A my na sylwestra bylismy u znajomych :) bylo naprawde super sympatycznie :) i bardzo dobrze sie bawilam, wreszcie sie normalnie napilam ;) Nina szalala do 23 ale ja siedzialam non stop i jadlam i pilam a ona sie bawila z malym kolega :) i jakbysmy dzieci nie mieli tacy byli grzeczni :D szkoda tylko ze nie zrobilismy ani jednego zdjecia ;(

Mnie 2010 troche przerazil :/ mam tyle zaliczen, sprawozdan do oddania, projeektow do zrobienia, kolosow do napisania a do tego nie dosc ze na dwoch uczelniach to jeszcze pisze prace magisterska (i juz mam pierwszy rozdzial ;) ciekawe czy go zaakceptuje :)

Nina chodzi i mowi mama do wszystkich :) robi sie coraz wieksza przylepa -a kiedys to bylo nie do pomyslenia zeby dala sie przytulic :)

A co do nowego roku to zycze Wam najlepszego :) Zdrowka i szczescia dla Was i maluszkow przede wszystkim!

[ Dodano: 2010-01-02, 12:14 ]
No to ja postawie na chlopca ;D myslicie o imieniu juz?

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2010, 14:58

yoanna, no wiec Tobie zycze zebys zrealizowala wszystkie plany zwiazane z nauka w tym 2010-w co nie watpie bo nie raz pisalam ze na serio Cie podziwiam ze tak dobrze dajesz sobie rade :ico_brawa_01:

chlopiec bedzie na 100% Igor a dziewczynka wlasnie nie wiem ale chce dla dziewczynki imie 2 jezyczne bardziej albo angielskie moze Nadia moze Eva ale wszystko tak na 30% nie mam jeszcze faworytki

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 sty 2010, 15:17

yoana--ja tez cie podziwiam ze tak swietnie sobie dajesz rade.
Napewno wszystko pomyslnie pozaliczasz i ja nie watpie w twoje mozliwosci.JEstes madra babeczka.

Marta--My tez mielismy problemy co do imienia dla drugiego dziecka.
Dlugo rozwazalismy i jakby miala byc dziewczynka to myslelismy nad Kaya a chlopiec to nasz Eryczek :ico_haha_01: Moze na porodowce wpadnie ci do glowy jakies wyjatkowe imie :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”