myszka17
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

zdrowie..

01 sty 2010, 17:18

Witam. Ja już nie wiem. Nie zdarza mi się to bardzo często ale zdarza. Mam 17 lat. nikomu o tym nie mówiłam nawet mamie. Boję się. Opiszę jak to u mnie wygląda.Mojego trzęsienia chyba nie widać, takie może mały że np. noga mi odskoczy czy coś. Ale czuje to, takie trzęsienie jak bym cała się trzęsła, takie jak by mnie dusiło i w ogóle serce mi wali jak oszalałe. Boję się że umrę, że coś mi się stanie.Ale nie mowie tego mamie. Nie wiem jak to inaczej powiedzieć. Jak pulsuje mi coś w głowie i wymiotowałam to myślę że mam jakiegoś guza mózgu ale to drżenie to kilka razy się zdarza ale nie bardzo często. Nie potrafię tego mamie powiedzieć. a wtedy się tak strasznie boję :(:(:(:( Serce mi wtedy tak strasznie bije szybko, właśnie to drżenie i wtedy próbuję zasnąć.Tak jak by gardło mi zaciska. To jest okropne :( Nie wiem co zrobić już:(:(:(

BeataW
Wodzu
Wodzu

01 sty 2010, 18:05

Powinnaś wybrac się do lekarza,niech zleci Ci badania. Może cierpisz na nerwicę i stąd te objawy? Tak czy tak nie lekceważ przypadłości i nie wmawiaj sobie od razu najgorszego :ico_nienie: Lekarz powinien coś doradzić. Powodzenia

myszka17
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

01 sty 2010, 18:11

Nie mam pojęcia jak po takim czasie powiedzieć teraz mamie. Czasami myśle że jestem za bardzo śpiąca i zasnę i się nie obudzę, i w ogóle..

BeataW
Wodzu
Wodzu

01 sty 2010, 22:00

Ja myślę,że spokojnie możesz powiedzieć,że od jakiegoś czasu źle się czujesz,objawy się nasilają i niepokoi Cię to. Nie wiem,jakie stosunki masz z mamą,ale myślę,że powinna doradzić Ci do jakiego lekarza powinnaś się wybrać. Nie powinnaś bagatelizować objawów,może to nic groźnego,ale sprawdzić trzeba

mal
Wodzu
Wodzu

02 sty 2010, 18:03

powinnas powiedziec mamie i wybrac sie do lekarza ,moze to byc nerwica ....

Wróć do „Ogólnie o zdrowiu”