Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 sty 2010, 22:34

wyglada bardzo apetycznie.
Dziekuje :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2010, 22:55

sarenka, ser w polskiem sklepie koztuje jakies 5F wle ile w Polsce to nie wiem :ico_haha_01:
Agusia Twoj serniczek wyglada pychotka :ico_brawa_01:

wpadli znajomi na serniczek :-) i Iga sie wybawila :ico_brawa_01: mam nadzieje ze do rana pospi :ico_sorki:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2010, 12:50

Helooo,,

Witam sie w mrozne popoludnie,,,,az sie nie chce nigdzie wychodzic.
MArta--i jaka byla nocka?A te zapalenie jamy ustnej juz wyleczone??
Czekam na fotke brzuszka :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 15:19

sarenka, nocka nie zle Iga spala u siebie do 5 40 potem sie obudzila wzialam ja do siebie dostala mleko i do 7 40 pokimalysmy :ico_sorki:
zapalenie dzis uznaje za wyleczone bo pierwszy dzien Iga jadla obiadek z wiekszymi kawalkami tak to jedynie cos na maxa zmixowane-chociaz nadal niechetnie myje zeby :ico_noniewiem: wiec jeszcze ja moze tam pobolewa troszke.
Nadal mamy kaszel i katar ale jak to kaszel nie mija szybko :ico_zly:
Powiem wam ze ewidentnie jestem juz w 2 trymestrze ciazy :ico_haha_01: ciagle letam po chacie i sprzatam ukladam wietrze :ico_puknij:
gdybym byla po usg i wiedziala ze bedzie dziewczynka zabralabym sie pewnie ze pranie ubranek :ico_puknij:
a w miedzyczasie szukamy chaty i to pilnie bo nie ma no co czekac bez sesu tracic kase na wynajem a wreszcie mamy odpowiednia kwote na wplate-tylko ciagle dylemat mieszkanie czy dom??????
mieszkanie mniej kosztuje ale nie wiele bo jakies 20 tys funtow mniej ale za to pozniej oplaty mnijsze i nie trzeba liczyc sie z kosztami remontu np.dachu
no ale dom ma ogrod...i jest wiekszy...

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 sty 2010, 18:37

Hej :)

Ja na chwile bo mam zajecia na uczelni i czas zeby Was doczytac :) Marta ogrod przy 2 dzieci to chyba bardzo dobra rzecz :) w bloku bedzie Ci ciezej a jak roznica nieduza to nie wiem czy jest sie nad czym zastanawiac ;) zzawsze jak cos mozna sprzedac dom i kupic mieszkanie jakby oplaty Was przerastaly :) ale pewnie i tak oplaty nizsze niz wynajmowanego i to sporo nie?

Nina wlasnie zostala u sasiadki :) chetnie bym z nimi posiedziala a tu nie ma jak ;( nienawidze tej bieganiny ale za poltora miesiaca znowu wroce do ladu :D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 sty 2010, 22:47

Agusia jakie jakie ty nam pysznosci serwujesz mniam az musze kiedys sama sprobowac :-D

sarenka, racja ja tez sie dopomianam fotki brzusia :-D

Marta jak zwykle wszystko ma plusy i minusy, ja mieszkam w domu jednorodzinnym i nie wyobrazam sobie mieszknia w bloku.
Wiesz cale zycie tak mieszkalam i to mi odpowiada, oczywiscie czasem marze o tym zeby wejsc do domu zamknac drzwi i nie interesowac sie tym co jest na zewnatrz, no ale jak chce miec fajnie w koło domu to musze dbac wiec cos za cos :-)
Zima tez i nikt nie odsniezy wiec wiecie jak jest. Decyzja nalezy do was, ale yoanna ma racje ogrodek przy dwojce brzdacow to cos wspanialego :-D

A musze sie wam pochwalic ze moje dzieciatko dzis pierwszy raz przespało cało nac bez budzenia :ico_szoking: jestem w szoku i ciesze sie oby teraz bylo tylko lepiej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2010, 22:58

wiola--wielkie gratulacje.Napewno teraz bedzie wiecej takich przespanych nocek.Eryczek tez juz pieknie spi i nawet do 7,8godz daje mi pospac,tylko ze chodzi tak kolo 21/22godz spac dopiero.
Cos MArta zwleka z ta fotka brzusia...kochana my nie podarujemy :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ja tez wybralabym domek bo przeciez wtedy nie jestes od nikogo uzalezniona,a lokatorzy potrafia byc podli.

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 sty 2010, 23:04

Sernik wyglada przepysznie!! I jest taki rowny :) jak sklepowy!

A co do prawka to nie wiem jak teraz ale jak ja zdawalam to spokojnie moglam isc na kurs odrazu sie zapisac na egzamin i w trakcie sie robilo wszystko tak ze pozniej nie czekalas tylko zdawalas - wiec jak tylko bedziesz chciala to pewnie mozna spokojnie zrobic to szybciej tylko najgorsze sa terminy trzeba szybko sie zapisac zeby pozniej nie czekac Bog wie ile!
Wiola gratulacje dla Filipka! Ja dalej sie budze w nocy ale coraz lepiej - ostatnio standardowo o 5 rano wiec to prawie ranek :) no dzisiaj gorzej bo o 1, 3, 6 ... ale za to spalam do 10 :D
W ogole ostatnio ona sie bawi zabawkami a ja drzemam ;/ po sylwestrze tak zrobilam, pozniej polozyla sie kolo mnie i spala do 10.30 ale budze sie a tu nie ma karty do dekodera od tv i nie moglam ogladac telewizji - a mala wcisnela ja w szpare w meblach pomiedzy deskami i gdyby nie to ze na pytanie gdzie ja wsadzilas namietnie pokazywala tam palcem to pewnie nigdy bysmy jej nie znalezli :O

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2010, 23:05

sarenka, wiola85, zebyscie sie juz nie denerwowaly szybko polecialam zrobic :-D
Obrazek
Obrazek

kurde chyba macie racje z tym domem-jeszcze ciagle mysle ale w sumie Marcin od razu wolal dom ja tylko zaczelam motac z tym mieszkaniem i sama sobie namotalam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 sty 2010, 23:08

chyba tylko data na zdjeciu sie nie zgadza,,, :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale wierzymy ze to aktualne.
Zgrabniutki i jeszcze malutki brzuszek. :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”