My też jeszcze nie wiemy. Póki co dla chłopca bardzo podobają nam się David Szymon i Piotr Dla dziewczynki hmm Milenka Karolinka albo Jagódka Powiedzcie mi dziewczynki bo może Wy się orientujecie czy w Polsce można zapisać chłopcu imię David przez "V"
ewusiek, sumie nie iem czy moze byc przez V jak ja dam na imie ewa to bedzie pisane EVA bo mieszkam uk i tak bedzie mialo na angielskim akcie urodzenia iec mam nadzieje ze w Polsce nie beda robic z tego problemu
sama jestem cieka
mmarta81 nie no w Twoim wypadku a raczej wypadku Twojej córeczki (swoją drogą śliczne imię sama takie nosze i bardzo mi się podoba)nie będzie żadnych problemów Ja tylko słyszałam że jak się zapisuje imię dziecka to litery muszą być z podstawowego alfabetu polskiego nie wiem tylko czy to obowiązuje nadal
Samanta, mi się bardzo podoba Igor ja bym dała na pierwsze Igor na Twoim miejscu - jakoś Tadeusz mi sie źle kojazy
a dla dziewczynki wszystkie imiona ładne
My juz wiemy , że bedzie chłopiec wiec wybraliśmy imie Krystian ale w razie czego jest tez wymyslone imie dla dziewczynki Hania
Ja narazie w ciąży nie jestem,ale swoje typy mam ;)
z męskich:
Mateusz albo Teodor (Teoś - po dziadku)
z damskich: Jagoda,Maja albo Kasia(po mojej mamie)
;)