Angelinka
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Krwotoki z nosa

10 sty 2010, 17:11

Mam bardzo silne krwotoki z nosa, czasem nawet kilka razy dziennie. Nie kwalifikuję się na przypalanie żyłek w nosie, bo lekarz twierdzi , że musialby wypalic dziure na wylot. Biore tylko rutinoscorbin i rozne na zylaki. Jednak nie o to mi chodzi. ...Tracę duzo krwi i byl czas ze fatalnie sie czulam. Ran o nie mialam sil wstac, nie mialam energii, wlosy zaczely wypadac. W koncu lekarz kazal pic Floradix i teraz czuję się ok. Brakowalo mi zelaza, ale ten Floradix bardzo mi pomógł ( to zelazo +witaminki). Jak mam ulożyć diete, by uzupelniac wszystko to co trace podczas krwotoków? Czy tylko zelaza może mi brakowac, czy jeszcze jakichs innych witamin tez?

mal
Wodzu
Wodzu

10 sty 2010, 17:46

Angelinka, mysle ze z tym pytaniem powinnas isc do dietetyka lub lekarza chorob metabolicznych czy pierwszego kontaktu ,tylko oni moga tobie fachowo pomoc ... wg mnie w twojej diecie nie powinno zabraknac warzyw i owocow to podstawa ale co i ile i jakie to moze w necie poszukaj ...a lekarz uwazam ze jest tutaj wskazany,jedynie on moze zrobic okreslone badania i wg nich dostosowac diete

[ Dodano: 2010-01-10, 16:55 ]
Angelinka, zreszta w kazdym twoim poscie jest mowa o floradix czyzbys go reklomowala ?
http://www.naobcasach.pl/forum/search.p ... =Angelinka

Wróć do „Ogólnie o zdrowiu”