Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2010, 21:46

Yoanna kurcze masakra też bym się bała takiej temp. a próbowałaś dać jej panadol i nurofen te leki podono można razem mieszać i to nie szkodzi :ico_noniewiem:
u nas dziś 12 ząb się przebił, może noc będzie spokojna :ico_sorki:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2010, 23:51

Margarita dziaki za rady :ico_sorki: stronke juz opracowuje :ico_oczko:
sarenka jakos tak wiedzialam ze dziewczynka nie wiem ale juz niech tak zoastanie bo troche sie boje ze sie zmieni ...
yoanna z tego co ja wiem (i ja tak przy Iguli robilam ) to podaje sie przy tak wysokiej temperaturzeco 4h i to na zmiane paracetamol z nurofenem i nic jej na bank nie bedzie :ico_sorki:

buuuu mi jakos tak dzisija nijak :ico_noniewiem:
oby jutro byl lepszy dzien :ico_sorki:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 sty 2010, 00:46

Hejka !

YoannaZdownka dla Ninulki :ico_sorki: :ico_sorki: Co do zjeżdzalni to Wiwi tez juz bachla tak bo ona tak w ogole to czesto gesto zjezdza na brzuchu ale to nic ostatnio zaczela tak robic ze staje na gorze zjezdzalni po czym skacze na tylek i w locie zjezdza a jak wpada do baseny jak baba to sie cieszy :ico_puknij: Glupol maly :ico_olaboga: Ja jestem posrana ze ona sobie w koncu kark skreci Co to w tych lebkach malych sie wytworzy zeby takie kombinacje robic :ico_olaboga:

No sanki nie pasuje jej bo jakos nie umie sie utrzymac a jak zaliczyla glebe z sanek twarza w snieg tak juz nawet na nie nie wsiadla :ico_olaboga:
mmarta81, Kochaniutka Ja tam obstawiam ze jednak kobieta siedzi pod serduszkiem chociaz jesli ty chcesz to bedee mocno trzymac za menka Ale nie wazne kto tam jest wazne zeby cale zdrowe na swiat przyszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
buuuu mi jakos tak dzisija nijak
:ico_pocieszyciel: :ico_tort: masz torcika na pocieszenie

Wiwi wczoraj poszla spac przed 21 normalnie szok raz sie przebudzila ale doslownie na sekunde poglaskalam ja i spala dalej obudzila sie o 6 na cyca i usnela dalej przed 9 wstala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No i na tym by sie ten cud zakonczyl bo dzis wlasnie nie dawno odplynela :ico_placzek:

a z rana jedziemy na zakupy bo w sobote A ma urodziny tzn dokladnie jutro a wsobote bedzie impra znow czeka mnie mega szykowanie :ico_olaboga:
a wcale mi sie nie chce

mmarta81, A co do chusty to ja jak bym miala miec dzidziola to na 100 bym chustowala bo naprawde uwazam to za wspaniala rzecz i poznalam opinie wielu osob i tak jest z tym wygody to zadne nosiki itp pierdoly nie daja takiego komfortu dziecku i mamie Nawet jesli chodzi o kregoslup ja to zaluje ze nie bylo Margaritaciebie kochana z tym super pomyslem na uszycie tego bo powiem ze dla mnie za drogi interes byl z kupieniem i dla tego tez nie zakupilam tego a czykolwiek tez jeszcze nie bylam tak bardzo o tym przekonana bo dzis na pewno nawet bym sie szarpnela z kasa i kupla bym :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2010, 11:24

witam :-)
dziewczyny ja jak tylko wkładałam swoja Majkę do tej chusty to mała natychmiast zasypiała i potrafiła mi tam spać spać nawet do 3 godz.
Przy gotowaniu obiadu bardzo pomocna, masz dwie ręce wolne, do tego jak mi czegoś brakło to tylko narzuciłam na siebie bluzę czy kurtkę, majce czapeczkę i heja na druga stronę do zieleniaka ;-)
nosiłam Majke prawie rok w tej chuście, mała zaczęła mi chodzić w wieku 10 m-cy i trochę nam się urwało chustowanie. Teraz próbowałam ja nosić na boku ale mała to taki szałaput, że szok, ciągle się rusza :-/

[ Dodano: 2010-01-15, 10:40 ]
ażeby nie być gołosłowna to wrzuce fotki ;-)
w domu
Obrazek

przed wyjściem do sklepu
Obrazek

a to najlepsze -w gościach - na imieninach mojej bratowej w listopadzie, bylo chyba ze 20 osób
Obrazek

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

15 sty 2010, 22:29

dana, gratuluje w miare przespanej nocki :-) i oby wiecej takich, kurka juz dzieciaczki sa starsze a ciagle takie cos sie dzieje :ico_olaboga:
Zeby nam wszystkim juz tylko przsypiane nocki groziły :-)

No i udanej imprezki na urodzinkach :-) i tez jestem za chusta super sparawa :-)

margarita83, sliczne fotki, chyba musze zrobic sobie szybko drugie dziecko bo jestem tym zachwycona :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2010, 12:04

margarita83, sliczne fotki, chyba musze zrobic sobie szybko drugie dziecko bo jestem tym zachwycona :-)
he he świetna motywacja :-) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2010, 19:33

margarita83, ale super fotki :ico_brawa_01:

mi sie jakos nic nie chce :ico_noniewiem:
nawet pisac zabardzo nie mam co :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiola85

17 sty 2010, 15:40

Buuuu jaka cisza :ico_noniewiem:

Ja narazie mam spokoj, mały spi a M w pracy na południe wiec spoko, ostatnio ciagle jacys goscie albo my gdzies jedziemy, dzis chce spokoju :-)

Filip jakos ostatnio nie chce mi zasypiac w nocy i po południu to samo :ico_noniewiem: fika w tym łozeczku wierci sie i w ogole, dopiero teraz po godzinie zasnal i co bedzie spal do 16 to wieczoram znowu nie zasnie i bede do 23 go lulac :ico_zly:

mmarta81, czasem tak bywa moze jutro bedzie lepszy dzien :-)

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 sty 2010, 22:14

Hej :)

Co do spania Wiola to u nas jest masakra - jak mala chorowala przez rowne 3 dni miala wysoka goraczke (mysle,ze to trzydniowka ale nie widac wysypki .. wiec nie wiem :O) nauczyla sie spac z nami w lozku MALO TEGO nie usnie obok tylko usypia na mnie albo na moim M :ico_szoking: wieczorami normalnie kolo 20 kladziemy ja do lozeczka i jest ok - a pozniej budzi sie w nocy i wczoraj o 23 domagala sie do lozka, o 3 nad ranem i o 7 :P a dodam ze osattnio wstajemy kolo 9. nawet 10 wiec ta 7 troche mnie zbila z tropu zwlaszcza,ze bylam padnieta bo o 23 plakala ponad godzine i w koncu przytulila misia i zasnela o 3 to samo :O wiem ze chce bliskosci, jak byl;a chora to ja tulilismy duzo bo byla taka biedna i slaba ale teraz o nie nie ja tak nie lubie z nia spac bo jej stopy laduja na mojej twarzy!! Kreci sie i wierci i sie nie wysypiam bojac sie ze ja zgniote!

Poza tym u mnie wlasnie jest brat :) jutro zamiast sie zobaczyc z tata to musze byc caly dzien na uczelni od 9 do 19 :/ i od dzis nie jem czekolady! Znowu ;) ale teraz juz chyba powaznie bo moja skora tego nie przetrzyma - bo ostatnio zjadam jedna dziennie i dzis sie budze i wygladam jak poturbowana :O oby od tego a nie z innych nieznanych powodow :ico_olaboga: :ico_placzek:

No nic zmykam sie uczyc :) milego dziewczyny!

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2010, 22:25

wiola85, moze to taki okres przejsciowy,dzieciaki tak maja raz tak raz siak :ico_noniewiem: czesto zmieniaja zdanie :ico_olaboga:
oby Filipek tez zaraz zmienil i zasypial pieknie :ico_sorki:
yoanna, mialam to samo jak mi Iga tak chorowala :/ spala z nami i jak osdrowiala to tez byy szopki-ale pocuiesze Cie z enie dlugo jakies 2 dni :ico_sorki: i wrocilo wszystko do normy.

My dzis bylismy z Iga w zoo :ico_brawa_01: byla super pogoda 8 stopni i slonce :-D
bardzo sie jej podobalo tylko lwa sie toszke przestraszyla :ico_haha_01: chyba myslama ze kotki sa mniejsze :-D :-D :-D ale reszta zwierzat robila furore :ico_brawa_01:
a mnie tak kurcze ciagle ten brzuch boli :/ a najbardziej wieczorami :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”