Witajcie
może tak być z powodu niedoboru wapnia. A nie pijesz ze względu na Zuzię?
tak ze wzgelu na Zuzie bo na poczatku dostala uczulenia ale teraz jest wszystko oki jem nabial w postaci serow zoltych i twarozkow tylko mleka niepije mozze sprubuje po troszku
mikusia1, u mnie ostatnio identycznie z zebami bylo, ajkaos nie mialam ochoty na mleko i ciagle myslalam czemu zeby mnie bola , nigdy nie bolaly, a jak zaczelam pic wszystko przeszlol, normalnie dziwne
moze cos wtym jest naprawde chyba zaczne pic to mleko bo jeszcze zeby strace hehe
bo codziennie mnie bola jakby wszystkie byly chore
ja uzywal 3 ale Huggisa i jestem bardzo zadowolona naprawde czasem fakt jak mam zle zalozone rzepy albo pieluszka sie zle okreci to kupka jest po boku i wszystko do przebrania ale zdaza sie to bardzo zadko
A ze jest na butli to wcale nie jest gorsze
ja tez Wimki karmilam butelka bo dostalam zapalnienia piersi i ropien sutkowy i kazano mi zaprzestac i nieczuje sie do tej pory zebym zrobila krzywde Wiki niekrmiac tymbardziej mysle ze dla kazdej z nas karmienie to indywiduylana sprawa niektore mamy niemaj tego mleczka i nniemoga karmic inne maja tyle ze by mogly wykarmic jeszcze trojke dzieci ,ja teraz tez sie niepoddalam chociaz tez przeszlam przez sajgon,pogryzione mocno sutki,bol niesamowity,placz,nawaly,zapalnia i bylam juz tak wyczerpana ze obiecalam sobie ze jesli by doszlo do kolejnego zapalenia to bym juz niekarmila
i nieczulabym sie jakby to byla moja wina gdyz tak jak pisze Ewka zrobilabym i robie wszystko zeby moje dziecko uszczesliwic i to co jest dla niego najlepsze
ale to moje zdanie i mam nadzieje ze nikt mnie tu niezlinczuje
bo rozumiem tez
siunie i wiem przez co przeszla i teraz widze jaka przyjemnosc sprwia mi karmienie Zuzi i jak po 10 min usmiechasie do mnie i zaczyna gaworzyc i to jest piekne naprawde dziekuej sobie ze niezrezygnowalam tak szybko i teraz tylko pilnuje zeby niedopsuscic znoiw to jakiegos stanu
ale kazda z nas wie co dla naszego dziecatka jest najlepsze czy nasze mleczko czy modyfikowane i na tym i natym dzieci sie wspaniale rozwijaja
kilolek, super ze u ciebie ta ciemieniuszka zaczyna odchodzic
matikasia, widze ze szykowanka do parapetowki ida pelna para
ale mi zrobilas smaka na te eklerki szkoda ze niewyszly dobrze ze serniczek udany mniam mniam