Witajcie
Mikusia1 dziwie się, że nie dostałaś w ciąży znieczulenia. Teraz medycyna jest taka nowoczesna, że nie ma przeciwwskazań. Jak można w ogóle tak ciężarną męczyć.
no tak wlasnie mnie tez to dziwi latego robilam wszystkie zeby bez znieczulenia a jak bylo cos bardziej do zrobienia jakis kanal to kazal przyjsc po porodzie
no i dzis ide z ta 8 i bardzo sie boje
mam nadzieje ze da mi zniczulenie
nawet kiedys dostalam znieczulenie i mi robil zeba to i tak bolalo
ach niebede sie nakrecac
najgorsze ze maz konczy dzis o 13 prace a ja mam wiyzte na 14 takze musze zabrac Zuzke i maz akurat okolo 14 bedzie przed dentysta
takze pojezdi z nia na dworku mam nadzieje ze niebedzie dluzszego zastoju bo pogoda dzis okropna zimni i snieg pada
ale zaloze malutkiej okap na wozek i bedzie jej cieplutko
a co do wyjsc z malutak do znajmoych to niemoge narzekac moja Zuzka jest bardzo towarzyska
albo sobie lezy spokojnie,albo sobie gaworzy albo spi takze aniolek chyba po mamusi hehe
ja tez taka bylam bedac dzieckiem mama mowila ze jakby dziecka niebylo tak samo jest z Zuzia oby tak dalej
W kuchni 3 osoby paliły papierosy
skad ja to znam
ja jak jezdze do rodzicow a zdaza mi sie ostatnio bardzo zadko to rodzice tez kopca jak cholera ale tez pala w innym pokoju no ale co ztego jak ojciec nawet nieraczy umyc potem rak i malutka mi dotyka
a jak zwaracam mu uwage to gada ze mam paranoje i wogle ze nic jej niebedzie wrrrr
masakra dlatego tam zadko jezdze
dlamnie higiena to podstawa tymnbardziej ze malutka bierze raczki do buzi
Dziewczynki wczoraj był pierwszy wieczór kiedy Milenka nie miała kolki. Usnęła ładnie po 3 cyckach o 21.30;)
Boże dopomóż, aby to był pierwszy taki wieczór z wielu przed nami:)
dla Milenki oby sie uwas skonczyly te kolki
no i u pozostalych dziewczyn tez
my odpukac bez kolek i oby tak zostalo
[ Dodano: 2010-01-18, 10:48 ]
A ja (odpukać) nauczyłam Michasia zasypiać w łózeczku
Dostaje smoczka, włączam kołysanki i głaszcze po nosku.
super
dla Michasia no i dla mamusia tez
ja tak robie od poczatku ze mna Zuzka tylko raz spala a tak to tylko włozeczku alebo w ciagu dnia czasem zasnie na kanapie raczej to drzemka jest bo trwa 20-40min
umnie obydwie corki tak byly od poczaku nauczone ze spac tylko wlozeczku
tak samo spanie o 19
ale teraz tylko Wiki idzie spac codzien o 20 atak to w pietek i sobote o 21
a Zuzia zasypia roznie ale tak okolo 20-22 spi juz z ta dluzsza przerwa chociuaz ja dodatkowo budze na mleczko