a nie traktują cię bardziej ulgowo? U nas jak był egzamin to goście pytali czy nie ma Pani w odmiennym stanie :) Jeżeli była to od razu dostawała 5 Kiedyś był przypadek że dziewczyna się zestresowała i zaczęła rodzić
no nie wiem jak to będzie na egzaminach,ale nie nastawiam się na ulgowe traktowanie.Promotorka idzie mi na rękę i kontaktujemy się mailowo,nie muszę jeździć na seminaria.W sobotę jeden doktorek dał mi zaliczenia wcześniej,bo spytałam czy jest taka możliwość i się zgodził,a nawet zapytał kiedy rodzę i życzył powodzenia.Na angielski też nie chodzę,bo babka wyrozumiała.Wczoraj miałam 2 zaliczenia i jedno dobrze mi poszło,bo napiszałam na 4,5 pytania,a było 5,więc zaliczę napewno,ale to drugie nie poszło mi dobrze,bo facet pytania takie straszne dał,że szok
po zajęciach poprosiłam go żeby mi zerknął w pracę i powiedział,że niestety nie może mi zaliczyć i mam w sobotę przyjechać i poprawić.Mógł być bardziej wyrozumiały,no ale trudno i na dodatek jego żona też biega z wielkim brzuchem,bo drugiego dziecka się spodziewają.Jakoś to muszę przetrwać.
[ Dodano: 2010-01-18, 12:42 ]
madzia mnie masa rozstępów w pierwszej ciąży wyszła pomimo stosowania kremu
teraz już nie przybył ani jeden i niech tak zostanie,a brzucho napięte i swędzi skóra.
[ Dodano: 2010-01-18, 12:48 ]
polecają też Mustelę,ale cenę też ma wysoką