ależ duzo napisałyście przez te kilka godzin!
Nerowercia super, ze cycowanie się udaje!!!!
My w łóżku to prawie normalnie. Piszę prawie, bo chce mi sie raz an tydzien, nie częściej
gin mi kazal masaż krocza robić, żeby bliznę uelastycznić.
Kasia witaj z powrotem!
Myzaplanowane mamy 3 ale aż mi się przykro robi,z e tylko tyle, oboje byśmy chcieli więcej, tylko gdzie to pomieścić? Póki jeszcze małe to pół biedy ale nastolatki to juz gorzej.
Ja ostatnio zasmakowałam w fixach knora. Mój maz najbardziej lubi kieszonki z kurczaka w sosie śmietanowo ziolowym, a ja roladki schabowe w sosie pomidorowym.
Fajne te pomysły i fixy jak nie wiem co zrobić na obiad to kupuję saszetke i parzę co tam trzeba, a w dodatku sporo z nich jest do piekarnika, że bez smażenia. Małemu nic nie jest po smarzonym, ale ja ma do zrzucenia 30kg no i szybko się robi, a ja nie mam czasu wymyslać obiadów, a w kółko tego samego tez nie lubię jeść
Ja warzywa jem wszystkie tylko w małych ilościach te wzdymające. Ale kapustę tylko surową.
Ja mlodemu matę wstawiłam do kojca i zcasami go tam kłade jak musze coś robic ale nei zawsze jest zachwycony. Fakt, ze w tym kojcu jest sporo zabawek, bo jak dostal na święta to mu tam powiezaliśmy i może to dla niego za dużo. Muszę trochę schować.