eve.ok, brawa brawa brawa za 35.tydzień!
ja ze swoim ojcem tez od święta się widzę, i czasem jak przyjedzie dac alimenty... bo skurczybyk jeszcze płacić musi
samopoczucie super. dzidzia wariuje w środku.
a eve, powiedz mi, kiedy mniej więcej ci się Tymek obrócił z tego miednicowego położenia? bo nasz Tobi teraz właśnie tak się ułożył.
tibby dw atygodnie temu. tydzień temu lekraz to potwierdził aczkowliek teraz to nie wiem czyz nowu się nie przekulnął, bo czkawkę mam przy pępku a nie jak wcześniej na dole zobaczymy - za tydzień znowu wizyta, sie okaże
tearz Mały ma jeszcze dużo miejsca, wiec spokojnie, nie denerwuj się, zdąży sie kilka razy przekrecić
tak,karkóweczka juz w piekarniku.ziemniaki wstawię w ostatniej chwili.
fajny ten staniczek ja go nosiłam od ok.15tc jak mi cyce wywaliło,cena przystępna to kupiłam.w h&m za podobny tylko czarny w różowe kwiatki trzeba było wybulić 90zł,za majty ciążowe,które de facto tylko "ciążowe" miały na etykiecie bo tak to rozmiarówka L i XL 55zł
no tak, czasu ma sporo i tym się pocieszam. tak tylko przypuszczalnie się pytam ile mu mniej więcej może zająć takie bieganie po brzusiu choć od wczoraj już wyżej czuję kopniaki - chyba że łokciem puka herbaciana, ceny są tam jak na batorym! i że niby ciężarne mają potem sobie takie kupować, jak tu się każdy grosz liczy.
ale dobrze, że mówicie o tym Canpolu, bo też niedługo zacznę poszukiwania czegoś dla siebie.
herbaciana i na cieżarnych i na tych najmniejszych zarabiają jak mogą - bo sobie w ciaży ani dziecku nie odmówisz, nawet jak cena jest 3 razy przebita ale czasami to już przegiecie, masz rację.
[ Dodano: 2010-01-19, 11:53 ]
gosh...a mi brzuch tak opadł osttanio..mam wrazenie, ze z dnia na dzień ejst coraz nizej żeby tydzień chociaz jeszcze, please
Tibby w Tesco jeszcze widziałam też staniki do karmienia
nie wiem dziewczyny,mi się wydaje,że wystarczy po prostu poszukac promocji wyprzedaży nawet po ciucholandach pochodzić.już nie mówię o majtach czy stanikach bo tego nigdy używanego nie kupuję.ale reszta rzeczy-jak najbardziej.większość ciążowej garderoby miałam z allegro zestaw 20ciuszków kupiłam za 120zł + przesyłka.ciuszki extra do tej pory w nich chodzę...
sukienke w ciuchach kupiłam za...uwaga...7zł rasowa ciążówka z wiązaniem pod cycami zarąbista
ja mam ze stylowe dziecko zestaw z kubusiem puchatkiem i dinozaurem :D
a z cherokee misiową bluzę i półśpiochy
miało być dla J ale będzie dla przyszłego