No i wrócilam. Laski, było super!

Chyba się tam zapiszę, bo to były próbne zajecia bezpłatne. Sala jest ogromna, więc nie brakuje tlenu, a zarazem ciepła. Kobitka prowadząca bardzo miła. A najważniejsze oczywiscie zajęcia - czuje jak całe ciałko delikatnie bez nadmiernego wysiłku popracowało, no i na kręgosłup lżej - wszytskie cwiczenia były wykonywane przy pomocy dużych gumowych piłek - na stojąco, siedząco, leżąco, z ciężarkami - jednym słowem fajnie!

Nie żałuję, że tam poszłam - żałuję, że nie poszłam wczesnej
ewusiek, ja na Twoim miejscu zmieniłabym ginekologa. "Nie farbować włosów, nie malować paznokci...

- jakbym słyszała siostrę mojej babci... Mój ginekolog wręcz zabronił mi bezczynnego siedzenia w domu, powiedział, ze spacery to absolutne minimum, kótre powinnam robić. Ponadto mogę chodzic na zajecia dla kobiet w ciaży i pływać na basenie - jest to bardzo wskazane! Powiedział mi tylko, że nie wolno biegać, jeździć na rowerze i jeździć konno. Poza tym nie wyobrazam sobie żeby nie zrobić usg wykluczające wady genetyczne, które można zrobić tylko pomiędzy 12 a 14 tc. Dziewczyno, na Twoim miejscu nie ryzykowałabym i zmieniłam lekarza prowadzącego, ale wybór oczywiscie należy do Ciebie!
Samanta, podziwiam Cię, że postanowilaś nie wiedzieć płci. ja bym chyba nie wytrzymała. Ba... ja jeszcze jak ja, ale moja rodzina za nic w świecie

. Chodzi o to, że w mojej rodzinie nie ma maluskich dzieci - wszyscy juz podorastali i moje bedzie pierwsze, więc wszyscy są podekscytowani i juz pomijając mamę to i ciotki z zachwytem śmigają po sklepach z dzieciecymi ciuszkami i nieźle sie przy tym bawią. A ileż da się kupić rzeczy w kolorze kremowym?

Chociaż z drugiej strony, uważam, ze tylko różowy nie pascuje dla chłopaków i tylko niebieski dla dziewczynek - reszta kolorów chyba jest uniwersalna, ale co z kokardkami, kwiatuszkami itd.. na ubraniach? Ach ... rozpędziłam się

Kazdy oczywiscie ma prawo zafundować sobie tego typu niespodziankę, ale nie każdego psychicznie na to stać - mnie nie stac, bo starsznie ciekwaska byłam w tej kwestii