Ewuś zanim ja zajdę w 2 ciążę minie duuuuuuuużo czasu mieszkanko mam małe nie mam gdzie tego trzymać problemy są bo co jakiś czas to odświeżam prasuje masa roboty
madziu nie, no pewnie, dzisiaj można takie fajne cisuzki w promocjach wychaczyć, ze jak jest okazja - to sprzedaj a ja właśnie czekam na siostrę i jedziemy z mamą, we trójeczkę na zakupy
a co do mieszkanka - to ja teraz tez nie wiem jak sie pomieścimy, będzie ciasno i czeka nas ok. pół roku mieszkania dalej na tym jednym pokoju i 38m2 ale jakosik damy radę. Przynajmniej będziemy baaaardzo zintegrowaną rdoiznką
Kochane ja mam też malutkie mieszkanko 32m2,dwa pokoje,bez balkonu-rasowa kawalerka.komfort bytowania na takim metrażu przy dzieciach jest zerowy,ale jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma
herbacian - to przynajmniej 2 pokoje macie, bo my na jendym, wprawdzie dość dużym, kuchnia też duża i balkon, ale masz rację - czsaem bywa uciążliwie
ale podejscie też właściwe - nie ma co narzekać, najważniejsze, że za jakis czsa ja was zaproszę do nasezgo nowego domku a potem Ty nas do Waszego i wszędzie będzie tupot małych nózek
kurczę to wychodzi na to,że ja mam apartament,bo aż...49m2 mamy 2 pokoje.Ewuś ty to niebawem zamieszkasz we własnym domku,super stawiam duże za skończony dziś 36.tydzień i
hej kochane
ja tylko na chwilkę bo zaraz jedziemy do p-nia z marcinem i jagą na zakupy, ale chciałam sie przywitać i oczywiscie skosztować torcika - karmelciu za 36
a brzucholek na prawde pokaźny no super