karmelka ja tam nie wierzę w pospieszanie, bo mi Jagi nic nie dało rady wypchnać z brzuszka oprócz oksytocyny ale pewnie jakby trza było znowu bedę wszystkiego próbować
a geheimnis nadal w dwupaku?
chyba tak,bo nic nie słyszałam o tym że się rozpakowałaa geheimnis nadal w dwupaku?
takie wywoływanie sposobami domowymi to całkiem przyjemne może być mam nadzieję,że po egzaminach troszkę pobaraszkujemy jak bedę miała siłeja tam nie wierzę w pospieszanie, bo mi Jagi nic nie dało rady wypchnać z brzuszka oprócz oksytocyny ale pewnie jakby trza było znowu bedę wszystkiego próbować
to jeszcze dodam apstowanie podłóg, jeżdżenia samochodem po polskich drogach, wchodzenie na schody, masowanie sutków - wywołuje skurcze no i faktycznie sex ja tam mam ochotne non stop, tylko małza wciaż brakz metod naturalnych jedyne pośpieszenie jakie stosuję to mało leżenia i dużo chodzenia :) na sex nie mam ochoty :)
oj wydatek spory.Ten który ja chcę to gondola plus spacerówka kosztuje 1420zł (do tego kurier 35zł)ja musze kupić wóżek bo po Lenie sprzedaliśmy mieliśmy 3 kołowe chicco i poprostu porażka wiec wydatek niemały ale nic jakoś damy rade pewnie ten zakup na marzec przesuniemy bo i tak nie bede na takie mrozy latać na spacery
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość