Aleście popisały
Justyna- no pismo górnych lotów, ale nie dziw się gościowi bo są ludzie którzy czegoś takiego nie umieją napisać. Jak byłam przewodnicząca Stn to czasem takie pisma do mnie docierały że szczęka opada, a przecież można prawie wszystkie wzory znaleźć w necie.
A co ty studiujesz że masz egzamin z filmów- brzmi bardzo fajnie:)
A co do Karoliny_ch ostatnio komentowała moje zdjęcia na NK, napisałam do niej wiadomość, żeby się do nas odezwała ale na razie cisza.
Ula-

za egzaminy, trzymam kciuki za same najlepsze wyniki.
Ela- ja dalej wierze, że znajdziesz pracę w zawodzie, innej opcji nie dopuszczam.
Marta- ale Ci nelka dała pospać

Tosia dzisiaj spała do 8.30, ja wyszłam z Adasiem z sypialni jak się obudził o 7 i drzemałam na kanapie a on w foteliku stękał biedny, ale jak zrobił kupkę, pojadł to zasnął znów koło 9. wydaje mi się, że z tą laktozą trafiłam bo coraz mniej ma wysypki na twarzy odkąd nic z mleka nie jem, ale kawa z mlekiem sojowym jest paskudna, a za czarną nie przepadam
A ja się zapisałam zamiast na fitness, na aqua aerobik 2x w tygodniu do aqua parku, bo się przez przypadek zgadałam z koleżanką, że ona też się wybiera. Pierwszy raz idę w poniedziałek, już się nie mogę doczekać

Liczę że oprócz zrzucenia brzucha mi troszkę skórę ujędrni.
A dzisiaj mam znów wychodne, umówiłam się z koleżankami na kawę, teściowa zgodziła się zostać z dziećmi

, nawet ma troszkę wcześniej wyjść z pracy