Hej kobietki!
Postanowilam zagladnac! Ostatnio mam sie ciut lepiej, moja fyzjoterapeutka zaczala mi widocznie pomagac. Juz zadziej sie budze w nocy i w dzien moge usiedziec do godziny dwoch bez strasznych boli. No i troche dopinguje sie panadolem. Jak bedzie dalej tak szlo to postaram sie zjawiac czesciej, jak znowu znikne to znaczy ze znow sie mam gorzej. Boje sie tylko zeby mi sie nie pogorszylo do stanu wczesniejszego od siedzenia przy kompie, wiec wole nie siedziec za dlugo.
Alkasbir, Ja sie budze ze wzgledu na bole 3-5 razy w nocy, i tak samo jak Ty mam, nie moge zasnac, a potem sie robie glodna

spie gora 5 godzin co noc, ale juz sie przyzwyczailam no i bywalo gorzej. Pocieszam sie ze przynajmniej bede przygotowana do nocnych pobudek jak dzidzia nadejdzie.
wisnia3006,

Ja kupilam w calkiem innym stylu, troche tez uszylam i szydelkowalam. Musze porobic fotki to wkleje. Wiekszosc kupilam body, spodnie i topy szylam. Planuje jeszcze spioszki dokupic i pare spodni i bedzie si. Ale Tobie sie zakupy super udaly! Widac od razu ze bedzie sliczna dziewczynka!
tibby, Ale brzusio!!