tibby, wielkie gratulacje!!!!!!!! Słabszymi wynikami się nie przejmuj, ja w 30/31 tc też miałam słabe a teraz mi pięknie podskoczyły i są wg lekarza idealne
A Tobi rzeczywiście duży! Brawo,
chłopak musi być sporo, to dziewczynki są kruszynki
Ale ci zazdroszczę, że jest główką w dół - super że taki grzeczny Syneczek, teraz ładnie wytrzyma i w okolicach terminu się pięknie urodzi, albo ciut wcześniej, żeby mamie świąt nie zakłócać
I przytyłaś tylko 0,5kg??????????????/ Jak Ty to robisz? Dieta? Niesamowite. Ja takiego małego przyrostu nigdy nie miałam
Gratulacje.
Znaczy że wszystko pieknie i teraz tylko grzecznie czekać końca ciąży, bardzo się cieszę
jagodka24, pewnie masz rację, jakoś damy radę z Tymkiem. Nie mamy wyjścia
A co do tej podusi na Allegro, to fajna sprawa musi być. Ja mam taką do spania w ciąży, o podobnym kształcie więc ją zamierzam jak tę fasolkę wykorzystać, ale Ty jeśli masz finanse to spraw sobie tę fasolkę, myślę, że będzie świetna. Co do tych osłonek to się nie znam, bo nie karmiłam nigdy, ale może rzeczywiście się sprawdzają...
madzia0609, a więc Ty w szpitalu jesteś? Ojojoj. Mam nadzijeę, że pobyt tam cię nie przygnębia i radośnie czekasz w spokoju na Kubusia...A mi też się brzuch stawia parę razy dziennie i nawet tak 5 razy na dzień mam skurcza, heh. Ale rodzić jeszcze nie zamierzam